Gündem Kiralık Aşk 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

09.01.2016 - 14:15 | Son Güncellenme:

Star Tv'de izlenme rekorları kıran Kiralık Aşk dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kiralık Aşk dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kiralık Aşk 29. bölüm fragmanı ve detayları...

Kiralık Aşk 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Ekranların heyecanla beklenen Kiralık Aşk dizisi yeni bölümleriyel kaldığı yerden devam ediyor. Yayına başladığı ilk günden beri izlenme rekorları kıran ve birinciliği kimselere bırakmayan Kiralık Aşk yeni bölüm için heyecan dorukta. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kiralık Aşk; A/B Sosyo Ekonomik Statü'de de yüzde 8,36 rey ting ve yüzde 21,43 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu..Peki Kiralık Aşk 29. yeni bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 29. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Barış Murat Yağcı 'Kiralık Aşk' dizisine katıldı!

Başrollerinde Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun yer aldığı Kiralık Aşk’a Eymen karakteri ile oyuncu “Barış Murat Yağcı” dahil oldu.

Cast çalışması uzun zamandır süren ve yaklaşık 200 kişinin içinden seçilen Barış Murat Yağcı “Kiralık Aşk” dizisinde Eymen karakteri ile dizide İkinci kiralık aşk olarak izleyici ile buluştu.

İtalya’da modellik yapan Barış Murat Yağcı aynı zamanda profesyonel basketbolcu.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İki şirket arasında ateşkes imzalamaya karar veren Sinan ve Yasemin, beraber çalışmak için kolları sıvıyor. Sıra, Ömer ve Defne’yi ikna etmekte. Bu o kadar da kolay olmayacak! Beraber çalışma fikri bir aşk ve gurur oyununa dönüşüyor!

Ömer ve Defne, aralarında geçen her şeyin hırsını işte şimdi çıkarıyor. Hem Defne’nin, hem de Ömer’in atacağı goller var. Aşıklar arasındaki güç savaşı başlıyor! Bu savaştan kim galip çıkacak? Yoksa sonuç, yine aşktan yana mı olacak?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Kiralık aşk dizisiyle popülaritesini arttıran Elçin Sangu'ya bir giyim markası teklif yapmıştı. Sangu'ya önerilecek ücret ise dudak uçuklatan türdendi.. Bir yıl boyunca dört Reklam filminde boy göstermesi için oyuncuya yaklaşık 2 milyon TL teklif edilecek. Sangu, eğer bu teklifi kabul ederse Ocak ayında kameralar karşısında olacak. Güzel oyuncu daha önce Sarp Apak ve Öner Erkan ile başka bir reklam filminde boy göstermişti. Ayrıca Elçin Sangu, Google'ın açıkladığı '2015 yılında en çok arananlar' listesinde 8. sırada yer aldı.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

11 Temmuz 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Elçin Sangu üniversite eğitiminde Mersin Üniversitesi Opera bölümünü okur. Sonrasında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü kazanan Sangu okulu kısa bir süre yarıda bırakmıştır. Oyunculuk eğitimleri alan Sangu ilk oyunculuk deneyimini Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle Jale karakterini canlandırarak gerçekleştirmiştir.

Dizi sektöründe ilk olarak 2010 senesinde Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Jale karakterini oynayarak, adımını atmıştır.Daha sonra 2012 senesinde Aşk Kaç Beden Giyer isimli dizide Nehir karakterine hayat vermiştir.2013 yılında ise Bir Aşk Hikayesi adlı dizide Eda karakterini canlandırmıştır.Ardından 2014 senesinde iddialı bir şekilde star TV'de ekrana gelen Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol almıştır, burada Güzide karakterini oynamıştır.Şu sıralar ise Star TV'de ekrana gelen romantik-komedi türündeki dizi olan Kiralık Aşk adlı dizide, Defne karakterine hayat vermektedir.

Yazarlar