Gündem Kiralık Aşk 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

18.01.2016 - 08:06 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanını yayınladı. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi yeni bölümü ile herkesi ekrana kilitleyecek. Kiralık Aşk 30. yeni bölümden ilk detaylar haberimizde.

Kiralık Aşk 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Ortaks Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Kiralık Aşk, yeni bölümü için heyecan dorukta. Nefes kesensahneleriyle gündemden düşmeyen Kiralık Aşk dizisi 30. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un üstlendiği ‘Kiralık Aşk’ dizisi yeni bölümü ile 22 Ocak Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da. Seyircinin heyecanla beklediği Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz. İşte Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

KİRALIK AŞK 30. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE


Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hulusi, Neriman’ı köşeye sıkıştırdı. Neriman artık son kozunu oynuyor. Sürpriz kahvaltıda neler olacak?

Neriman, Defne ile Ömer’i ateşle barut misali gece baş başa ofise kilitleme planı yapıyor. Ortağı tabi ki Koray! Bu mükemmel planda işler karışıyor, beklenenden fazlası oluyor.

Bir taşta iki kuş yakalanıyor. Yasemin, Sinan’la başka bir odada kilitli kalıyor. Bakalım bu baş başa geçecek olan uzun gece çiftler için mutlu sonla bitecek mi?

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜ - İZLEMEK İÇİN TIKLA