Gündem Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

11.04.2016 - 11:44 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk dizisinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Romantik aşk sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Heyecanın dorukta olduğu Kiralık Aşk'ın 42. yeni bölüm sürpriz fragmanı ve detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Yayınlandığı ilk günden beri reytingleri alt üst eden Kiralık Aşk yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sürprizlerin, romantizmin ve bol çekişmenin adresi Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin 42.bölüm fragmanında yine eğlenceli sahneler yer alıyor. Defne ve Ömer arasında yakınlaşma bu hafta da devam edecek. Ömer'in konuşmacı olarak katıldığı konferansta neler olacak?

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 42. yeni bölümü ile 15 Nisan 2016 Cuma akşamı Star'da.

KİRALIK AŞK 41. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar.. Kiralık Aşk

Ömer ve Fikret’in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan’ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Deniz’de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin’in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım şimdi. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak?

Haberin Devamı

Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor... Ömer armanın Fikret’e ait olduğunu öğrenirse, Defne’nin korktuğu başına gelir mi? Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?

KİRALIK AŞK 42. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK OYUNCULARI

Elçin Sangu - Defne Topal

Barış Arduç - Ömer İplikçi

Salih Bademci - Sinan Karakaya

Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar

Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi

Levent Ülgen - Necmi İplikçi

Ferdi Merter - Hulusi İplikçi

İsmail Karagöz - Şükrü

Hande Ağaoğlu - Mine

Hikmet Körmükçü - Türkan Topal

Melisa Giz Cengiz - Esra Topal

Kerem Fırtına - İsmail

Sanem Yeles - Nihan İyigünler

Onur Büyüktopçu - Koray Sargın

Osman Akça - Serdar Topal

Ender Sakallı - Vedat

KİRALIK AŞK OYUNCUSU ELÇİN SANGU KİMDİR? (Defne)

Elçin Sangu 11 Temmuz 1985 tarihli doğuma sahip İstanbul'da gözlerini açan bir oyuncudur. Boyu 1.69'dur. Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunudur. 2006 tarihinde ise Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Tiyatro bölümünü burslu olarak okumaya hak kazanmıştır. O sıralarda daha çok müziğe yoğunlaşması sebebi ile okulu bitirmeden ayrılmak zorunda kalmıştır.

Müzikle ilgilenmenin ardından sonra oyunculuğa geçiş yapmış ve tiyatroda eğitimler almıştır. Tiyatrolarla beraber oyunculuğunu geliştirip ardından ise dizilerde oynamaya başlamıştır.

Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Haberin Devamı

İlk dizisi 2016 tarihinde Kanal D televizyonunda herkesin izlemiş olduğu Öyle Bir Geçer Zaman adlı dizi olmuştur. Bu dizide Jale karakteri ile oyunculuğa başladı. 2012 tarihinde Aşk Kaç Beden Giyer adındaki dizi ile tekrar ekrana çıkmış ve bu dizide Nehir karakterini oynamıştır.

Dizilerdeki başarısı sayesinde hem dizi bölüm başına ücreti arttı hemde dizilerde başrol oyuncu olarak oynamaya başladı. 2013 tarihinde Bir Aşk Hikayesi Eda, 2014 tarihinde Kurt Seyit ve Şura'da Güzide karakterleri ile oynamıştır. Güzel oyuncu şu sıralarda Star Tv'de ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinde Defne karakteri ile oynamaktadır.

Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

KİRALIK AŞK OYUNCUSU ELİFCAN ONGURLAR KİMDİR? (Fikret Gallo)

Kiralık Aşk dizisinde Fikret Gallo’yu kim canlandırıyor? Elifcan Ongurlar biyografisi ve hayat hikayesi.

Kiralık Aşk dizisinin kadrosuna katılan genç oyuncu Elifcan Ongurlar, “Fikret Gallo” karakteriyle KiralıkAşk kadrosuna katıldı. Kayıp Şehir ve Kara Ekmek dizisilerinde rol alan genç oyuncu 7 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de doğdu.

Haberin Devamı

7 Haziran 1993 yılında İzmir‘de doğdu. Genç ve Güzel oyuncu İstanbul Beykent Üniversitesinde oyunculuk okuyor. İlk oyunculuk deneyimi Ateşin Düştüğü Yer isimli sinema filmidir. Kayıp Şehir Dizisinde Seher karakteriyle tanınmıştır. Oyunculuğu ve güzelliğiyle uzun süre ekranlarda görmeye alışacağımız isimlerden biri. Fiziksel özellikleri ise şöyledir; 170 cm boyunda ve 60 kilo ağırlığındadır. Göz rengi mavidir. Saç rengi Koyu sarı olarak tarif edilmektedir. Sevgilisi Göksel Kurtoğlu’dur.

Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle