Gündem Kiralık Aşk 42. yeni bölümde izleyenlere büyük sürpriz-İzle

Kiralık Aşk 42. yeni bölümde izleyenlere büyük sürpriz-İzle

16.04.2016 - 15:27 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk dizisi yeni bölümüyle uzun süre konuşulacak.Kiralık Aşk dizisi 42. yeni bölümü ile izleyenlerine öyle bir sürpriz yaptı ki.. Son günlerde gündemden hiç düşmeyen ve izleyenlerin yakından takip ettiği dizi Kiralık Aşk 42.yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Aşk ve romantizmin bitmediği Kiralık Aşk'ta bu hafta yayınlanan son bölümde art arda yaşanan beklenmedik hamleler izleyenleri şaşırttı. İşte o ayrıntılar...

Kiralık Aşk 42. yeni bölümde izleyenlere büyük sürpriz-İzle

Kiralık Aşk'ta heyecan hiç dinmiyor. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 42. yeni bölümü ile dün akşam yayınlandı.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 42. yeni bölümüyle izleyicilerini yine ekranlara kilitlemeyi başardı. Merakla beklenen Kiralık Aşk yeni bölümünde dün akşam izleyicisiyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Kiralık Aşk dizi yeni bölümünde, defile sonrası verilen gösterişli bir partiyle başlıyor! Ne oluyorsa bu partide oluyor, ortalık karışıyor. Üstelik basın da orada!

Kiralık Aşk'ın 42.bölümünde yine eğlenceli sahneler yer alıyor. Defne ve Ömer arasında yakınlaşma bu hafta da devam edecek. Ömer'in konuşmacı olarak katıldığı konferansta neler oldu? Ayrıntılar haberimizde...

KİRALIK AŞK 42. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer'in şehir dışında bir seminere gitmesi lazım. Sinan bunu, "Defne ve Ömer’in arasındaki buzları eritecek" bir ön balayı olarak organize ediyor. Bakalım Sinan, bir dargın bir barışık çiftimizi ikna edebilecek mi?

Haberin Devamı

Diğer yandan Yasemin harekete geçiyor. Hamlelerine çok şaşıracaksınız! Beklenmedik hamleler ard arda geliyor!

KİRALIK AŞK 42. BÖLÜM TIKLA İZLE

Neriman İplikçi'nin yeni bir hedefi var: Fikret GALLO! Neriman bu, Fikret Gallo’yu taktı kafaya. O kadını buradan gönderecek. Neriman’ın ince hesapları nereye çıkacak?

Ömer, Defne'ye öyle bir sürpriz yapacak ki... Tüm kalpleri eritecek cinsten.

KİRALIK AŞK 42. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK 42. BÖLÜM ÖMER DEFNE'Yİ NEREYE GÖTÜRÜYOR?

Kiralık Aşk Twitter hesabında ise Kiralık Aşk 42. bölüme ilişkin heyecanlandırıcı bir not paylaşıldı. Notta, "Ömer Defne'yi nereye götürecek?" sorusu soruldu ve yeni bir fotoğraf paylaşıldı.

Kiralık Aşk 42. yeni bölümde izleyenlere büyük sürpriz-İzle

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur.Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Haberin Devamı

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

KİRALIK AŞK'TAN 'KANSERSİZ YAŞAM'A TAM DESTEK!


Kiralık Aşk, bu yılın en büyük sosyal sorumluluk projelerinin başında yer alan, Kansersiz Yaşam Derneği’nin yeniden yapılandırılacak Şişli Etfal Çocuk Onkoloji Hastanesi’ne destek vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Barış Arduç ve Elçin Sangu başta olmak üzere tüm Kiralık Aşk ekibi, Kansersiz Yaşam Derneği’nin kanser hastası çocuklar için kurulmuş olan “Sporcu Melekler” ekibine katılarak sosyal medyadan destek çağrısında bulunmuşlardı. Barış Arduç, Dragon Kürek yarışlarında kansersiz yaşam için kürek çekmiş ve Şişli Etfal Çocuk Onkoloji Hastanesi’nin yapımına katkı sağlamak için duyurularda yer almıştı.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 42. yeni bölümde izleyenlere büyük sürpriz-İzle

Mesajlar 4381’e: “Kansersiz Yaşam”

Geçtiğimiz hafta da, dizide Koriş karakterini canlandıran Onur Büyüktopçu, sosyal sorumluluk için büyük bir farkındalık yarattı; Şişli Etfal projesi için herkesi 4381’e “Kansersiz Yaşam” mesajı atmaya davet etti. Bu hafta Kiralık Aşk’ta Onur Büyüktopçu’ya, Kansersiz Yaşam Derneği projelerinde sık sık yer alan Barış Arduç da katılacak.

KİRALIK AŞK'IN YILDIZI ELÇİN SANGU BEŞİKTAŞ MAÇINDA SEVGİLİSİYLE BİBER GAZI İÇİNDE KALDI!

Beşiktaş-Bursaspor maçıyla açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena'da maç öncesi yaşanılan tatsızlıklar adeta açılışa gölge düşürdü.

Beşiktaş taraftarlarının 1000 günü aşkın süredir hasretini duyduğu 'semtten stada yürüyüşü' nü gerçekleştirirken, polisin TOMA ile tayzikli su sıkıp biber gazıyla taraftarları uzaklaştırmaya çalışması tarihi açılış gününe gölge düşürdü.
Aşırı izdihamın olduğu bölüme atılan gazlar sebebiyle insanlar ezilme tehlikesi yaşarken özellikle çocukların gazdan ciddi şekilde etkilendiği ve gözyaşı döktüğü görüldü.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 42. yeni bölümde izleyenlere büyük sürpriz-İzle

ELÇİN SANGU DA GAZ MAĞDURU

Şeref Tribününde maçı izlemek için gelen ünlülerde gazdan nasibini aldı. Yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Yunus Özdiken ile birlikte maçı izlemeye gelen güzel oyuncu Elçin Sangu, polisin gazlı müdahalesine maruz kaldı.
Stadın çevresinde sıkılan biber gazından oldukça etkilenen Elçin Sangu, sevgilisiyle birlikte bir müddet dışarıda bekledikten sonra stada girdi.