Gündem Kiralık Aşk 45. yeni bölüm fargmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk 45. yeni bölüm fargmanı yayınlandı mı?

01.05.2016 - 10:19 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Kiralık Aşk'ın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Bu hafta 44. son bölümü ile ekrana gelen Kiralık Aşk yeni hafta ile birlikte 45. bölüm için nefesler tutulacak. Ömer ve Defne'nin aşkıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Kiralık Aşk dizisi yeni bölüm hakkındaki tüm gelişmeler haberimizde...

Kiralık Aşk 45. yeni bölüm fargmanı yayınlandı mı

Star ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk dizisi 45. yeni bölümü ile 6 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk 45. bölüm fargmanı ne zaman yayınlanacak? sorusu merak konusu oldu. Her hafta olduğu gibi hafta içi yayınlanması beklenen Kiralık Aşk dizisinin yeni bölüm fargmanı ve detaylarını bu haberimizden takip edebilirsiniz. Peki Kiralık Aşk 44. son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar...



KİRALIK AŞK 44. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir.

Haberin Devamı

Yasemin’in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin’le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.

Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne’ye, Ömer’in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.

Neriman ve Koray ise Defne'nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır?

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK DİZİ KADROSU

Elçin Sangu - Defne
Barış Arduç - Ömer
Salih Bademci - Sinan
Sinem Öztürk - Yasemin
Nergis Kumbasar - Neriman
Levent Ülgen - Necmi
Ferdi Merter - Hulusi
Melisa Giz Cengiz - Esra
Hikmet Körmükçü - Türkan
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan
Onur Büyüktopçu - Koray
Osman Akça - Serdar
Ender Sakallı - Vedat

Haberin Devamı
Kiralık Aşk dizisinin başrollerini Defne Topal karakterine hayat veren Elçin Sangu ve Ömer İplikçi karakterine hayat veren Barış Arduç paylaşmaktadır. Dizide Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Levent Ülger ve Sinem Öztürk gibi değerli oyuncular da yer almaktadır.

Kiralık Aşk dizisinin konusu nedir diye soracak olursanız adından da anlaşıldığı gibi kiralık bir aşk vardır. Kendi halinde bir hayatı olan Defne’nin başına bir gün çok ilginç bir olay gelir ve bu ilginç olay aslında hayatının en güzel anlarına kapı açmaktadır. Çalıştığı restoranta gelen zengin bir tasarımcı olan Ömer İplikçi’nin bir kızdan kurtulmak için Defne’yi öpmesi üzerine dizi başlar. Bu öpüşmeyi gören Neriman İplikçi (Nergis Kumbasar) yani Ömer’in yengesi Defne’yi Ömer’in aşık olması için para karşılığında kiralamak ister. İlk başta buna itiraz eden Defne, abisinin başının belaya girmesi ve paraya ihtiyacı olduğu nedeni ile bu teklifi kabul eder. Ömer’in yengesinin bu oyunu planlamasının nedeni ise Ömer’in dedesinin Ömer evlendiği takdirde Neriman İplikçi ve Necmi İplikçi (Levent Ülger) çiftine bir köşk bırakacağı sözünü vermesidir. Bu köşkü alabilmek için Neriman İplikçi Defne ile Ömer’i evlendirmeye karar verir. Defne’yi Ömer’in kişisel asistanı olarak şirkette işe alması için Sinan (Salih Bademci) ile konuşur. Defne işe başlamadan önce Ömer’in sevdiği ve sevmediği şeyler hakkında bilgilendirilip ilk iş gününde Ömer’in evine gider. Ancak Defne’nin Ömer’in kendisini öpen adam olduğundan haberi yoktur. İlk iş gününde büyük şok geçiren Defne ve Ömer ikilisi zaman geçtikçe birbirlerinden etkilenmeye başlar. Defne oyunun kendisini soktuğu bunaltıcı durum yüzünden Ömer’in yakınlaşma çabalarına ilk zamanlarda yanıt vermemektedir. Ancak daha fazla karşı koyamayan Defne ve Ömer arasında büyük bir aşk başlar. Neriman İplikçi, Ömer ve Defne’nin yakınlaşmasını sağlayan birçok ortam ve oyun hazırlamakla kendisini meşgul ederken Ömer, Defne’nin kendi kişiliğine ve doğallığına aşık olmuş durumdadır.

Haberin Devamı

Ömer ve Defne’nin bu aşk hikayesinde birçok güzel ve heyecanlı anısı olmuştur. Defne aynı zamanda Neriman İplikçi’ye olan borcunu ödemek istemektedir. Bu sırada her şeyden bi’ haber olan Ömer ise Defne’ye evlenme teklifi etmiştir. Evlenme teklifine cevap vermeden önce zaman isteyen Defne, Ömer ile gerçek bir evlilik yapabilmek için borcunu ödemeye çalışmaktadır. Borcunu ödeyebilmek için gittiği tasarım okulunda yapmış olduğu bir tasarımını Ömer’in ezeli düşmanı Deniz Tranba’ya satmıştır. Böylelikle para biriktirebileceğini düşünen Defne, Ömer’in evlilik teklifine hemen evet demiştir. Daha sonra Defne’nin tasarımını sattığı kişinin Deniz Tranba (Devrim Yalçın) olduğunu öğrenen Ömer, Defne’den ayrılma kararı almıştır.