Gündem Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde ekrana kilitledi!

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde ekrana kilitledi!

27.06.2016 - 13:42 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk sezon finalinde izleyenleri adeta büyüledi. Kiralık Aşkt'ta herkesin büyük bir ilgiyle takip ettiği “Kiralık Aşk” dizisinde, uzun zamandır beklenen muhteşem düğün sahnesi sonunda gerçekleşti. Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali ve tüm yeni gelişmeler...

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde ekrana kilitledi

Kiralık Aşk sezon finali yaptı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde yaşanan tüm detaylar haberimizde. Ömer, Defne ile ilgili tüm gerçekleri öğrendi. İşte Kiralık Aşk 52. bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

Yapımı Ortaks Yapım, Yapımcı Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel'in olduğu Kiralık Aşk sezon finali yaptı. Merakla beklenen Kiralık Aşk sezon finali 52.bölümü yayınlandı. Herkesin büyük bir ilgiyle takip ettiği “Kiralık Aşk” dizisinde, uzun zamandır beklenen muhteşem düğün sahnesi sonunda gerçekleşti.Defne, Ömer ile evliliğe adım adım yaklaşırken onları izleyen kalabalığın içinde kendisinin kiralık aşık olduğunu itiraf etti. Kiralık aşık olarak başlayıp gerçek aşka dönüşen olayın mutlu ya da mutsuz sonla biteceği gelecek sezonda öğrenilecek.

Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi, Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali ile 24 Haziran Cuma akşamı 20.00’da Star’da ekrana geldi.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim?

Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?

Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapım: Ortaks Yapım

Yönetmen: Metin Balekoğlu

Oyuncu Kadrosu

Defne-Elçin Sangu,Ömer-Barış Arduç,Sinan-Salih Bademci,Yasemin-Sinem Öztürk,Neriman-Nergis Kumbasar,Necmi-Levent Ülgen,Hulusi-Ferdi Merter,Esra-Melisa Giz Cengiz,Türkan-Hikmet Körmükçü,İsmail-Kerem Fırtına,Nihan-Sanem Yeles

Koray-Onur Büyüktopçu,Serdar-Osman Akça,Vedat-Ender Sakallı.

KİRALIK AŞK DİZİSİNDE SÜRPRİZ AYRILIK!

Defne karakterine hayat veren Elçin Sangu'nun diziden ayrılan çalışma arkadaşı için veda mesajı paylaştı.

Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu, diziden ayrılan makyöz arkadaşı Ayşegül Kartal’a Instagram hesabından teşekkür ederek, “Seninle veda diye bir şey yok. Adresin, telefonun elimde” notunu yazdı.

Haberin Devamı

Dizinin cumartesi günü yayınlanan sezon finali öncesinde Elçin Sangu, rol arkadaşı Barış Arduç'la birlikte sosyal medyadan üst üste paylaşımlar yaparak yeni sezonda görüşmek üzere hayranlarına veda etmişti.

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalinde ekrana kilitledi

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu.

Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır. 2016 yılının Mart ayında Elidor bakım ürünleri, daha sonra ise Boyner markasının yüzü olmuştur.