Gündem Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - İzle

20.06.2016 - 09:52 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk dizisi bu hafta ekrana gelecek bölümü ile sezon finali yapacak. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan Kiralık Aşk 52. bölümü için heyecan dorukta...

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - İzle

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Kiralık Aşk 52. bölümü ile ilgili tüm detayları sizler için bu haberimizde derledik. İşte Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı ve yeni gelişmeler...

Başrollerinde Barış Anduç ve Elçin Sangu'nun oynadığı Kiralık Aşk 52. yeni bölümü ile 24 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da.

Haberin Devamı

TÜRKAN HANIM KÜPLERE BİNDİ

Ömer ve Defne’nin barışmasından sonra iki aile tekrar Defnelerin evinde bir araya geliyor. Burada her şey çok iyi giderken Ömer, Koriş’in “Evlenmiyorsunuz, düğün iptal” sözleriyle neye uğradığını şaşırıyor. Çünkü Türkan Hanım yaşanan bir olaydan sonra çok fena kızıyor ve Defne’yi Ömer’e vermekten vazgeçiyor.

ÖMER DEFNE’Yİ KAÇIRIYOR

Türkan Hanım’ın bu kararının ardında kolları sıvayan Ömer, hemen Defne’yi kaçırmak için harekete geçiyor. Ömer’in gelişine anlam veremeyen Defne ne olduğunu sorunca Ömer ise “Anneannen vermiyor ben de kaçırıyorum Defne” cevabını veriyor.


KİRALIK AŞK 52. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI - İZLE



KİRALIK AŞK'TA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 51. son bölümünde, Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak?

Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne? Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor? Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi? sorular Kiralık Aşk 51. son bölümü ile yanıt buldu.

Ömer ile sorunlarını çözemediği düşünen Defne şirkete istifasını sunarken gitme kararı aldı. Herkes Defne ‘nin acele bir karar aldığını düşünürken sorunları çözebileceklerini söylüyordu. Aynı fikirde olmayan Defne çökmüş bir vaziyetteydi. Sonunda istifasını Ömer ‘in masasına koyan Defne ve Ömer arasında duygu dolu anlar yaşandı.

Eşyalarını toplayarak şirketi terk eden Defne herkesi şoka uğrattı. Defne tüm gerçekleri ailesine açıklarken istifa kararını da annesine anlattı. Bu konuşmaların ardından ağlayarak evden ve şehirden ayrılan Defne izleyenleri hüzne boğdu.

Defne cephesinde bunlar yaşanırken Ömer ise geçmişine dair gerçeklerle yüzleşiyordu. Hatıraların peşini bırakmadı Ömer ustasından öğrendiği gerçekler karşısında dayanamadı ve dedesi ile barıştı. Defne Ömer hüzünlü anlar yaşarken Yasemin ve Sinan Koray ‘ın araya girmesi ile barıştı.

Haberin Devamı

Ömer dedesi Hulusi Bey ‘den aldığı nasihatler doğrultusunda daha fazla bu ayrılığa dayanamadı. Defne ile hatıraları gözünde canlanan Ömer soluğu Defne ‘nin yanında aldı. Ömer ‘i bir anda karşısında gören Defne şok olurken ikili uzun bir sarılma ile hasret giderdi ve barıştı. Ömer son günlerde düşündüklerini ve yaşadıklarını Defne ile paylaşırken ikili hiç kopmama kararı aldı. Birbirlerini ne kadar sevdiklerini anlayan çift duygu dolu dakikalar yaşadı.

ONUR BÜYÜKTOPÇU BEBEK'TE GÖRÜNTÜLENDİ

‘Kiralık Aşk’ dizisinde Koray karakteriyle fenomen olan Onur Büyüktopçu, Bebek’teydi.

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - İzle


Haftaya sezon finali yapacaklarını söyleyen oyuncu, “İzmir’den ablam ve yeğenim geldi, onları gezdiriyorum” dedi.

'Kiralık Aşk''ın 'Defne'si Elçin Sangu'nun, İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü.

Başarılı oyuncu, paylaştığı fotoğrafa, "Güneş mi? Ne güneşi ne sıcağı yok öyle bişey ?? (sokaktaçalışanemekçilerindramı)" notunu düştü.

Elçin Sangu'nun bu paylaşımı 1 saat içinde 80 binin üzerinde beğen aldı.

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - İzle

KİRALIK AŞK DİZİSİ NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Kiralık aşk’ın sezon finali tarihi belli oldu. Kiralık Aşk dizisi 24 Haziran’da ekrana gelecek olan 52. bölümüyle sezonu sonlandıracak. Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - İzle

KİRALIK AŞK OYUNCULARI

Elçin Sangu - Defne Topal
Barış Arduç - Ömer İplikçi
Salih Bademci - Sinan Karakaya
Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar
Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi
Levent Ülgen - Necmi İplikçi
Ferdi Merter - Hulusi İplikçi
İsmail Karagöz - Şükrü
Hande Ağaoğlu - Mine
Hikmet Körmükçü - Türkan Topal
Melisa Giz Cengiz - Esra Topal
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan İyigünler
Onur Büyüktopçu - Koray Sargın
Osman Akça - Serdar Topal
Ender Sakallı - Vedat

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Haberin Devamı

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu.

Haberin Devamı

Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır. 2016 yılının Mart ayında Elidor bakım ürünleri, daha sonra ise Boyner markasının yüzü olmuştur.