Gündem Kiralık Aşk 56. son bölümde Ömer Defne'yi tekrar kazanabildi mi?

Kiralık Aşk 56. son bölümde Ömer Defne'yi tekrar kazanabildi mi?

13.10.2016 - 11:12 | Son Güncellenme:

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk 56. son bölüm ile ekrana geldi. Kiralık Aşk dizisinde Ömer ve Defne arasında neler yaşandı? Ömer ve Pamir arasında gerilim her geçen gün artıyor. Kiralık Aşk nefes kesen son bölüm ile ekrana kilitledi.

Kiralık Aşk 56. son bölümde Ömer Defneyi tekrar kazanabildi mi

Ekranların fenomen dizisi Kiralık Aşk 56. son bölümü ile ekrana geldi. Bu akşam ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinde Ömer ve Defne arasında heyecan dozu yüksek dakikalar yaşandı. Ömer Defne'yi geri kazanmak için elinden geleni yapıyor. Pamir'in devreye girmesiyle Ömer Defne'yi isteyen tek kişi olmadığını anlayacaktır.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kiralık Aşk yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Kiralık Aşk dizisi eğlenceli bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Kiralık Aşk dizisinin 56. yeni bölüm izleyiciyle buluşuyor.Kiralık Aşk dizisinde Pamir ve Ömer arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Defne'yi geri kazanmak isteye Ömer tüm yolları deneyecektir.

KİRALIK AŞK 56. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KİRALIK AŞK ZİRVEDE

Geçen sene Star ekranlarında başlayan Kiralık Aşk yayınlandığı ilk günden itibaren rekor reytinglere imza atarak kısa sürede zirveye yerleşti. Tüm dünyanın ilgisini çeken ve birçok ülkenin yayınlamak için sabırsızlandığı dizinin yurtdışı satışını yürüten Global Agency, Ortaks Yapım ile beraber Kiralık Aşk’ın satışının yapıldığı ülkeleri açıkladı.

Haberin Devamı

Arnavutluk’ta Tring Tv’de yayında olan ve yüksek reyting oranları ile dikkat çeken Kiralık Aşk’ın ülkede büyük bir takipçi kitlesi bulunuyor. Kazakistan’da ise Astana Tv’de yayınlanan Kiralık Aşk, TV kanalının izlenme oranlarını önemli ölçüde arttırmış durumda. Ortadoğu ülkeleri ve Makedonya satışları da tamamlanmış olan dizinin, bu ülkelerde de yeni yılda yayın hayatına başlaması planlanıyor.

KİRALIK AŞK 56. BÖLÜM 1. FRAGMANI

KİRALIK AŞK 56. BÖLÜM ÖZETİ

Sonunda Defne ve Ömer, baş başa! Defne geldi ve gördü. Ömer ve Ömer’in hayatındaki hiçbir şey bıraktığı gibi değil… Artık gizli bir şey kalmadı. Defne; değişen, kötü giden, iyi olmayan her şey için kendini suçluyor. Bu defa ibre Defne’de.

Vicdan Defne’yi dürtüyor ve Ömer’e öyle bir jest ile geliyor ki; Ömer hem şaşkın hem mutlu. Bu jeste karşılık Ömer’in Defne’ye aldığı el emeği göz nuru armağanıyla hepimiz şaşkına dönüyoruz. Pamir masada restini çekti, artık Ömer’in açık açık üzerine oynuyor.

Sinan’a gece yarısı gelen sürpriz telefon hepimizi hayrete düşürüyor. Bu defa Sinan Seda yakınlaşması görülmeye değer. Seda’nın sorumlulukları ve Sinan’ın arzuları ilk kez kesişti. İlk viraj alınabilecek mi? Koray’ın sefer ki kurbanı Seda… Koray Seda’yı fena halde köşeye sıkıştırdı. Diğer yandan şirkette parti heyecanı yaşanıyor. Partinin onur konuğu, baş misafiri ve ev sahibi Koray Sargın kendiyle yine çok mutlu. Neriman planın ne durumda olduğunu partiye katılarak görme fırsatı yakalıyor. Parti; Ömer, Pamir ve Defne üçgenine yeni bir soluk getiriyor. Ve parti sonrası beklenmedik gelişmelerle aksiyon perdesi aralanıyor.

Haberin Devamı

İso, dalgaları teker teker yardı. Ve şimdi kıyıya bir adım daha yakın. Türkan’ın yardım isteği İso ve Ayşegül’ü baş başa bırakıyor. İso evden çıkarken yüreği daha ferah. Ayşegül’ün ise içini kaplayan sıkıntılar giderek büyüyor.

ROMANTİK KOMEDİ MODASI BAŞLADI
Yunanistan ve Romanya ile de anlaşma aşamasında olan Ortaks Yapım’ın yapımcıları Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel, tüm dünyada büyük bir etki yaratan Kiralık Aşk rüzgarının sırrının Star TV gibi güçlü bir kanalda yayınlanmasının yanısıra yenilikçi senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve uyumlu ekibi olduğunu açıkladı.

Global ekran fenomeni Kiralık Aşk, geçen yazdan itibaren ekranlarda adeta romantik komedi akımı başlattı.

Yapım: Ortaks Yapım
Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi

Haberin Devamı

Oyuncu Kadrosu:

Ömer: Barış Arduç
Defne: Elçin Sangu
Sinan: Salih Bademci
Koriş: Onur Büyüktopçu
Sude: Melisa Şenolsun
Türkan: Hikmet Körmükçü
Hulusi: Ferdi Merter
İsmail: Kerem Fırtına
Nihan: Sanem Yeles
Serdar: Osman Akça
Esra: Melisa Giz Cengiz
Pamir: Seçkin Özdemir
Seda: Müjde Uzman
Necmi: Levent Ülgen
Neriman: Nergis Kumbasar