Gündem Kiralık Aşk'ın 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk'ın 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

25.07.2015 - 08:40 | Son Güncellenme:

Star'da yayınlandığı ilk günden beri ekranların reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk 7. yeni bölümünde Ömer ve Defne arasındaki kıskançlık krizi devam edecek. Ömer'in, Defneye karşı olan hissettikleri de artmaya devam edcek.

Kiralık Aşkın 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Star Tv ekranlarında ekrana gelen Kiralık Aşk 6. son bölümü nefes kesti. İzleyiciyi ekrana kilitleyen son bölümü ile Kiralık Aşk dizisinde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Dizide, Defne ile Sinan'ın yakınlaşması Ömer'i kıskandırırken, Yasemin'nin Ömer'e yakınlaşması Defne'yi sinirlendirdi. Peki Kiralık Aşk 7. yeni bölümünde neler olacak? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

KİRALIK AŞK 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Kiralık Aşk 7. Bölüm’de Sinan ve Defne’nin arasında bir şeyler olduğundan kuşkulanan Ömer’in Defne’ye “Şirket içinde duygusal yakınlaşma istemiyorum” demesi en dikkat çeken ayrıntı. Kiralık Aşk 7. Bölüm fragmanını izlediğinizde göreceğiniz üzere Ömer’in Defne’ye olan duygularının iyice arttığını göreceğiz. Ancak 6. Bölümü üzgün olarak bitiren Defne’nin neler yapacağı ise merak konusu.

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk dizisi son bölümü tekrarını izlemek isteyenler için haberimizdeki linke tıklamaları yeterli olacaktır.

KİRALIK AŞK 6. SON BÖLÜM TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Bu hafta Ömer’in doğum günü var. Doğum günü kutlamayı sevmeyen Ömer’e, Defne bu defa kendince, Neriman’dan bağımsız bir sürpriz yapmak istiyor. Fakat Ömer de zor adam, ne yapılır ki? Bu arada Ömer, Defne ve Sinan’ın yakınlığından rahatsız olmaya başlıyor. Sinan’da Defne’nin bilekliğini görmek, Ömer’e hiç iyi gelmiyor. Peki Neriman ne yapacak Ömer’in doğum günü için? Defne’yi ne türlü hazırlayacak, bu fırsatı nasıl değerlendirecek? Peki Yasemin neden istifa etmedi? Neriman’ı asıl çıldırtan bu. Yasemin, hiç beklenmedik bir gol atıyor Neriman’a… Kiralık Aşk’ta işler karışıyor da karışıyor