Gündem Kiralık Aşk final yaptı! İşte merak edilen son sahne

Kiralık Aşk final yaptı! İşte merak edilen son sahne

20.01.2017 - 10:11 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk dün akşam 69. bölümü ile final yaptı. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk'ın vedası izleyenleri duygulandırdı. Ömer ve Defne sonunda hayallerine kavuştu. İşte Kiralık Aşk finalinde yaşananlar...

Kiralık Aşk final yaptı İşte merak edilen son sahne

Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Kiralık Aşk 69. bölüm ile final yaptı. Kiralık Aşk dizisinde Defne, Ömer'e hamile olduğunu söyledi. Defne ve Ömer bu haberden sonra evlilik kararı aldılar. İşte son bölüm...

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK'A GÖZYAŞLARIYLA VEDA!

Başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu, Müjde Uzman, Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, Kerem Fırtına, Sanem Yales, Osman Akça, Melisa Giz Cengiz, ve Seçkin Özdemir yer alıyordu.

Kiralık Aşk final yaptı İşte merak edilen son sahne

KİRALIK AŞK 69. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer, kendini Türkan’a anlatmak ve mutluluğa vize almak için yola çıkıyor. Bu yol; duygu dolu, göz yaşartıcı bir yere varıyor. Defne hamile olduğunu söyleyecek Ömer’e. Ama nasıl? Ömer’in tepkisi görülmeye değer!

Külkedisi masalı biterken, Defne gerçekten külkedisi oluyor. Defne’nin prenses, Ömer’in prens olduğu gerçek bir peri masalı izliyoruz.

Ve zaman akıyor, hamilelik halleriyle, çocuklarıyla, etraflarında toplanan sevgiyle Defne ve Ömer’in mutluluklarına doyuyoruz. Aşk kazanıyor ve Ömer’le Defne hak ettikleri her şeyi nihayet yaşıyorlar.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk final yaptı İşte merak edilen son sahne