Gündem Kiralık Aşk 7. bölüm fragmanında şaşırtan sözler-izle

Kiralık Aşk 7. bölüm fragmanında şaşırtan sözler-izle

27.07.2015 - 09:23 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk bu hafta 7. bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk'ta kıskançlık rüzgarı esecek. İşte Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar..

Kiralık Aşk 7. bölüm fragmanında şaşırtan sözler-izle

6. bölümü ile herkesi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk, 7. bölüm fragmanını izleyicisi ile buluşturdu. Defne ve Sinan'ın yakınlaşması Ömer'i kıskandırıyor. İşte yeni bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI


KİRALIK AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ

Bu hafta Ömer’in doğum günü var. Doğum günü kutlamayı sevmeyen Ömer’e, Defne bu defa kendince, Neriman’dan bağımsız bir sürpriz yapmak istiyor. Fakat Ömer de zor adam, ne yapılır ki? Bu arada Ömer, Defne ve Sinan’ın yakınlığından rahatsız olmaya başlıyor. Sinan’da Defne’nin bilekliğini görmek, Ömer’e hiç iyi gelmiyor.

Peki Neriman ne yapacak Ömer’in doğum günü için? Defne’yi ne türlü hazırlayacak, bu fırsatı nasıl değerlendirecek? Peki Yasemin neden istifa etmedi? Neriman’ı asıl çıldırtan bu. Yasemin, hiç beklenmedik bir gol atıyor Neriman’a… Kiralık Aşk’ta işler karışıyor da karışıyor.

KİRALIK AŞK 6. SON BÖLÜM TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Oyuncu Kadrosu

Defne-Elçin Sangu,Ömer-Barış Arduç,Sinan-Salih Bademci,Yasemin-Sinem Öztürk,Neriman-Nergis Kumbasar,Necmi-Levent Ülgen,Hulusi-Ferdi Merter,Esra-Melisa Giz Cengiz,Türkan-Hikmet Körmükçü,İsmail-Kerem Fırtına,Nihan-Sanem Yeles
Koray-Onur Büyüktopçu,Serdar-Osman Akça,Vedat-Ender Sakallı.
Yapım: Ortaks Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senaryo: Meriç Acemi