Gündem Kiralık Aşk 8. son bölüm final sahnesi nefes kesti - İzle

Kiralık Aşk 8. son bölüm final sahnesi nefes kesti - İzle

09.08.2015 - 08:32 | Son Güncellenme:

Star Tv'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde heyecan dorukta. Büyük ilgiyle takip edilen Kiralık Aşk son bölüm final sahnesi yine izleyiciyi ekrana kilitledi. İşte Kiralık Aşk 8. son bölüm ve dahası...

Kiralık Aşk 8. son bölüm final sahnesi nefes kesti - İzle

Başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademcive Nergis Kumbasar’ın rol aldığı Ortaks Yapım’ın yapımını üstlendiği Kiralık Aşk 7 Ağustos Cuma günü 8. bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Kiralık Aşk 9. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

KİRALIK AŞK 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 8. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer ne yapacağını şaşırıyor.

Lansman giderek yaklaşıyor. Ömer’in tamamen bu işe konsantre olması gerekiyor. Ama olamıyor! Aklında sürekli Defne var. Kapısına gittiği son akşam yaşadıkları hayatını allak bullak etti. Şimdi Defne ve Ömer karşı karşıya, nereye adım atacaklarını düşünüyorlar.

Sinan’ın Defne’ye olan hisleri ise günden güne yoğunlaşıyor. Bazı şeylerden kendini alıkoyamıyor. Kendini onun koruyucusuymuş gibi hissediyor. Ama ne yapacağını da hiç bilmiyor.

Neriman ise Ömer ve Defne’nin arasında tam olarak ne olduğundan emin değil. Kanıt toplamaya çalışıyor. Yoksa meraktan çatlayacak! Acaba Neriman, sonunda başarıya doğru mu koşuyor?

KİRALIK AŞK 8. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Barış Arduç ve Elçin Sangu kimdir?

9 Ekim 1987 yılında dünyaya gelen Barış Arduç, Ayla Algan ile tanışınca , Sadri Alışık kültür Merkezi ve Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi alarak, oyunculuğa adım atmıştır.

1,87 boyunca 81 kg olan Barış Arduç, Küçük Hanımefendi, Pis Yedili, Dinle Sevgili, Benim İçin Üzülme ve Bugünün Saraylısı gibi çeşitli dizlerde rol aldı.

Şimdi ise Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandırmaktadır.

Kiralık Aşk 8. son bölüm final sahnesi nefes kesti - İzle


11 Temmuz 1988 İstanbul doğumlu olan Elçin Sangu Mersin Üniversitesi Opera Bölümü’nden mezun oldu ve ardından 2006 senesinde Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim almıştır.

1.69 boyundaki güzel oyuncu Öyle Bir Geçer Zaman ki, Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura ile Sevdam Alabora gibi çeşitli yapımlarda rol almıştır.

Şimdi ise Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandırmaktadır.

Kiralık Aşk 8. son bölüm final sahnesi nefes kesti - İzle