Gündem Kiralık Aşk 47. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! - İzle

Kiralık Aşk 47. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! - İzle

16.05.2016 - 11:48 | Son Güncellenme:

Star'da severek izlenen Kiralık Aşk dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kiralık Aşk dizisinde bu hafta neler olacak merak konusu oldu. Nefes kesen sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kiralık Aşk 47. yeni bölüm faragmanı ve detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 47. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne - İzle

Kiralık Aşk'ta yeni bölüm heyecanı başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kiralık Aşk dizisi 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk dizisi yeni bölümünde Defne ve Ömer aşklarındaki yeni kriz nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde son bölümü ile ekrana gelen Kiralık Aşk dizisi, hem Tv'de hem sosyal medyada birinciği yine kaptırmadı. Merakla beklenen Kiralık Aşk 47. yeni bölüm fragmanı haberimizde. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen Kiralık Aşk dizisi 47. yeni bölümü ile 20 Mayıs 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da.

KİRALIK AŞK 47. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK'TA OYUNCU ELÇİN SANGU'NUN ROLÜ AZALTILDI!

'Kiralık Aşk' dizisiyle şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Elçin Sangu, gözünden rahatsızlanınca dizinin son bölümünde birkaç sahnede görev aldı.

Haberin Devamı
SADECE BİRKAÇ SAHNEDE GÖRÜNDÜ

Kiralık Aşk yapım ekibi Elçin Sangu'yla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Kiralık Aşk'ın başrol oyuncusu Elçin Sangu, dizinin son yayınlanan bölümlerinde bir kaç sahne dışında neredeyse hiç yoktu.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA

Daha önce Elçin Sangu'nun Kiralık Aşk'tan ayrılacağı yönündeki iddialar gündeme gelmişti. Sangu'nun dizinin son bölümünde olmayışı yeniden aynı iddiaları gündeme getirdi. Ancak Elçin Sangu'nun dizide görülmeyişinin nedeninin yaşadığı bir sağlık problemi olduğu ortaya çıktı. Kiralık Aşk dizisinin yapımcı firması Ortaks Yapım, sosyal medya hesabından Elçin Sangu'yla ilgili açıklama yaptı.

"GÖZÜYLE İLGİLİ RAHATSIZLIK GEÇİRMİŞTİR"

Açıklamada, "Sevgili oyuncumuz Elçin Sangu, gözüyle ilgili bir rahatsızlık geçirmiştir. En kısa zamanda iyileşmesini temenni eder, Ortaks Yapım olarak geçmiş olsun dileriz" denildi.

Kiralık Aşk 47. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne - İzle


KİRALIK AŞK 46. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fikret'in mektubu Ömer'e ulaşıyor!

Gerçeklerin ortaya çıkmaması için artık hiçbir neden kalmadı. Defnenin ise olanları saklayacak enerjisi kalmadı. Mektup Ömer'e ulaştıktan sonra beklemeye başlıyor. Ömer her şeyi mektuptan okuyup öğrensin diye...

Peki mektubun Ömer'e ulaşması ile her şey bir bir çözülecek mi acaba?

Durumu öğrenen Neriman ise konuya hemen el atıyor ama onun da önünde büyük bir engel var. Bir yandan da Passionis’e, Ömer’in Defne’ye ev aldığı haberi hızla yayılıyor. Defne’nin ev konusu çözülüyor mu? Ömer’in evi alması karşısında Defne karmakarışık..

Haberin Devamı

Peki Ömer nasıl özür dileyecek, Defne'ye kendini anlatabilecek mi?