Gündem Kiralık Aşk dizisine sürpriz oyuncu! Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir kimdir?

Kiralık Aşk dizisine sürpriz oyuncu! Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir kimdir?

14.08.2016 - 10:23 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk dizisine iki yeni oyuncu katılıyor! Sürpriz oyuncularıyla yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak olan Kiralık Aşk dizisi yine ekranlara kilitleyecek. Kiralık Aşk‘ın 2. sezonuna katılan ünlü oyuncular Seçkin Özdemir ve Müjde Uzman’ın rolleri belli oldu. Peki Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir kimdir?

Kiralık Aşk dizisine sürpriz oyuncu Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir kimdir

Geçen yaz başlayan ve ekranlarda 52 bölüm boyunca fırtına gibi esen Ortaks Yapım’ın başarılı dizisi Kiralık Aşk yeni sezona iki yeni transferle giriyor! Eylül ayında başlayacak olan dizinin yeni sezonunda Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir de rol alacak.

Haberin Devamı

MÜJDE UZMAN SEDA BERENSEL OLDU

Kapalıçarşı, Paramparça Aşklar, Akasya Durağı, Aşk Bir Hayal, Halil İbrahim Sofrası, Fatih, Muhteşem Yüzyıl, Bir Çocuk Sevdim, 20 Dakika, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde adından başarı ile söz ettiren Müjde Uzman Seda Berensel karakteri ile fenomen dizinin kadrosuna katıldı.

SEÇKİN ÖZDEMİR PAMİR MARDEN ROLÜNDE

Bir Aşk Hikayesi, Muhteşem Yüzyıl, Al Yazmalım gibi dizilerde büyük ses getiren başarılı oyuncu Seçkin Özdemir, ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk’ta, “Pamir Marden” karakterini canlandıracak.seçkin-özdemir

Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen’in başrollerde oynadığı Kiralık Aşk 2. Sezonun ilk bölümü ile yakında Star’da…

MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Haberin Devamı

26 Eylül 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Müjde Uzman Pazarlama müdürlüğü ve müzik ile uğraşıyor. Aynı zamanda modellik ve oyunculuk da yapan Uzman 2008 yılında ilk kez Paramparça Aşklar dizisinde rol aldı.

Muhteşem Yüzyıl’da Malkoçoğlu’nun aşık olduğu Armin karakterini de canlandıran Müjde Uzman son olarak Fatih dizisinde rol aldı.

OYNADIĞI DİZİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Fatih

20 Dakika

Muhteşem Yüzyıl

Bir Çocuk Sevdim

Halil İbrahim Sofrası

Aşk Bir Hayal

Paramparça Aşklar

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Seçkin Özdemir 35 yaşındadır. Son dönemlerin en çok dikkat çeken oyuncuları arasında yer alan ve bir çok yapımda rol alan Seçkin Özdemir aynı zamanda dj ve sunuculuk da yapmaktadır. Son olarak Bir Aşk Hikayesi ve Acı Aşk dizilerinde de rol alan Seçkin Özdemir bir dönem Muhteşem Yüzyıl ve Al Yazmalım dizisinde de rol almıştır.