Gündem Kiralık Aşk yeni sezon heyecanı başladı!

Kiralık Aşk yeni sezon heyecanı başladı!

07.09.2016 - 08:23 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk iki sezondur genç yaşlı bir çok vatandaşın kalbine taht kurmayı başardı! Şimdilerde ise 3. sezon heyecanı sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Yayınlandığı her bölümde nefesleri kesen Kiralık Aşk yeni sezonda izleyiciyi nasıl sürprizler bekliyor? Defne ve Ömer aşkı dolu dizgin devam ediyor mu? İşte merak edilen detaylar ve Kiralık Aşk yeni sezon fragmanı...

Kiralık Aşk yeni sezon heyecanı başladı

Kiralık Aşk 3.sezon için artık geri sayım başladı.... Star Tv’nin vazgeçilmez dizileri arasında yer alan başrollerinde ise Barış Arduç, Elçin Sangu gibi isimlerin oynadığı Kiralık Aşk dizisi yine gönüllere taht kurmak için geliyor. İşte Kiralık Aşk yeni sezon tanıtım fragmanı ve Barış Arduş'un açıklamaları...

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 3. SEZON TANITIM FRAGMANI

BARIŞ ARDUÇ'DAN YENİ SEZON AÇIKLAMASI

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerinde yer aldığı 'Kiralık aşk' dizisi ikinci sezon bölümleriyle star TV’de başlıyor. Yeni sezon tanıtım filmi çekimleri için kamera karşısına geçen Barış Arduç, NTV.com.tr'ye yeni sezonda izleyicileri nelerin beklediğini anlattı.

Dizide 'Ömer' karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, "İlk sezonda bir sürü hikaye oldu ve finali çok etkileyiciydi. Çok kaotik bir durumda bıraktık. Yine şahsına münasır, başkalaşım geçiren, öğrenerek gelişen, aslında geliştikçe daha da büyüyen, prensken kral olma yolunda giden bir Ömer göreceğiz" dedi.

KİRALIK AŞK YENİ SEZONDA MÜJDE UZMAN SÜRPRİZİ!

Kiralık Aşk yeni sezon heyecanı başladı

2015 yaz döneminde yayın hayatına merhaba diyen ve kısa süre içerisinde Star Tv’nin vazgeçilmez dizileri arasında kendine yer bulan Kiralık Aşk dizisi hazırlıkları tamamlandı! 2.sezon için sadece geri sayımda olan Kiralık Aşk dizisinde bu sezon yeni yüzleri göreceğiz. Bu isimlerden bir tanesi de Müjde Uzman olacak.

Haberin Devamı

Daha önce bir çok dizide rol alan ve son olarak geçtiğimiz sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Nazlı karakteriyle dizi severlerin karşısında olan Müjde Uzman yeni sezonda Kiralık Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak.

Ortaks Yapım önderliğinde yoluna devam eden sevilen dizinin bir diğer yeni ismi ise Seçkin Özdemir oldu. Türk televizyonlarının tanıdık simalarından olan ve son olarak Acı Aşk dizisinde rol alan Özdemir Kiralık Aşk dizisinin yeni sezon oyuncularından olacak.

23 Eylül Cuma günü yeni bölümü ile ekranlarda olacak Kiralık Aşk dizisinin ayrılan isimlerinden bahsedelim biraz da.. Dizide Yasemin karakteriyle yer alan Sinem Öztürk Kiralık Aşk dizisinde olmayacak.

Bir diğer ayrılan isim ise Sude karakterine hayat veren Melisa Şenolsun oldu. Şenolsun da Kiralık Aşk dizisinin 2.sezonunda yer almayacak.

KİRALIK AŞK KONUSU

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer? Senaryosunu Meriç Acemi'nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

Haberin Devamı

KÜNYE

Yapım: Ortaks Yapım Yapımcı: Müge Turalı Pak
Yönetmen: Şenol Sönmez
Senaryo: Meriç Acemi