Cadde Kiraz Mevsimi 33. bölümü ekrana kilitledi - izle

Kiraz Mevsimi 33. bölümü ekrana kilitledi - izle

19.02.2015 - 08:24 | Son Güncellenme:

Kiraz Mevsimi bu akşam izleyicisiyle buluştu! FOX'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi 33. son bölüm dün akşam ekrana geldi. Dizinin son bölümünde neler oldu? Öykü ve Ayaz neler yaptı? Detaylar ve son bölüm haberimizde...

Kiraz Mevsimi 33. bölümü ekrana kilitledi - izle

Kiraz Mevsimi yeni bölümde heeycan dorukta. İlgiyle izlenen dizi yeni bölümüyle Fox TV ekranlarında... Ekranların en sevilen çifti Öykü ve Ayaz’ı son bölümde neler bekledi?

FOX TV ekranının sevilen dizisi Kiraz Mevsimi dizisinde bu hafta yine heyecan fırtınası esmeye devam etti. Başrollerinde Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya rol aldığı dizi reytinglerde üst sıralardaki yerini koruyor.

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


KİRAZ MEVSİMİ 33. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



KİRAZ MEVSİMİ 32.BÖLÜM ÖZETİ

Ayaz, Öykü için muhteşem bir sevgililer günü kutlaması planlıyor. Masal gibi bir gün ve gece yaşayacaklardır. Gün boyu çıkan aksilikler iki aşığın planlarını aksatsa da Öykü, Ayaz’a en güzel sevgililer günü hediyesini verir.

KİRAZ MEVSİMİ 31.BÖLÜM ÖZETİ

"Beyni anlamak zordur" der doktor. "Bazen beynimiz kaza anında yaşadığı travmayla baş edilmek için unutmayı seçer." Öykü’nün Ayaz’ı unutması beynin bir oyunu mudur?

Ayaz yıkılsa da pes etmez. Aşkını Öykü’ye tekrar hatırlatmak, birbirlerinin kaderi olduklarını kanıtlamak için birlikte yaşadıkları en özel anları yeniden hazırlar.

Diğer tarafta Mete geç kaldığı bir aşk için mücadeleye devam eder. Gerçek aşkın sınavı asıl şimdi başlamaktadır. Akıl unutabilir her şeyi...

Anları siler, anıları, içinde kaybolduğun gözleri, onun kalbini titreten gülüşünü unutabilirsin hatta... Ama kalp unutmaz, sevgi kaybolmaz...

Diyen gerçek aşk mı kazanacaktır bu sınavı yoksa yalancı baharlar mı? Ayaz benzeri görülmemiş bir savaşın içinde “Beni seviyorsan hatırla” diye bağırır. Öykü’nün cevabı ne olacaktır?