Cadde Kiraz Mevsimi 35. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiraz Mevsimi 35. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

03.03.2015 - 14:33 | Son Güncellenme:

Ekranların vazgeçilmez dizisi Kiraz Mevsimi merakla beklenen 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiraz Mevsimi'nde Ayaz ve Öykü'nün aşk oyununda dalgalanmalar oluyor. Mete, Ayaz'ın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için bir plan yapar ve Öykü karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döner. İşte Kiraz Mevsimi 35. bölüm fragmanı ve detayları...

Kiraz Mevsimi 35. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Fox Tv'de bu hafta yepyeni bir bölümle ekrana gelmeye hazırlana Kiraz Mevsimi 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide neler olacağını merak edenleri ekran başına kilitleyecek muhteşem sahneleriyle dizinin ilk görüntüleri seyircisiyle buluştu. Birbirinden farklı bölümleriyle bu hafta yine gündeme bomba gibi düşecek olan Kiraz Mevsimi için heyecan dorukta....

35. Bölüm Özeti

Ayaz ve Öykü yanlarında Sakız babaanne, Önem ve Meral’le birlikte nişan alışverişine çıkarlar. Ancak alışverişte Sakız ve Önem’in arasındaki gerginliğin ardından Salih dede kararını verir. “Kapandı nişan meselesi. Bitti... Bizim onlara verecek kızımız yok.” Artık aşkına kavuşmak için Ayaz’ın tek çaresi kalmıştır. Öykü’yü kaçırmak. Ayaz ve Öykü kaçış yolculuğunda önlerine çıkan her engeli aşıp imzaları atarlar. “Saçların… Gülüşün… Gözlerin… Benim artık…Sen benimsin...” İki aşığı karı koca olarak geçirecekleri ilk gecede büyük bir sürpriz beklemektedir.

KİRAZ MEVSİMİ 35. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Geçtiğimiz hafta yayınlanan Kiraz Mevsimi 34.son bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Her hafta farklı bir heyecanın yaşandığı Kiraz Mevsimin'de bu hafta yine gündeme bomba gibi düşen olaylar yaşandı. Mete'nin düzenlemiş olduğu partiye gelen Öykü ve Ayaz gördüğü manzara karşısında şok yaşarlar...

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi'nde Ayaz ve Öykü'nün aşk oyunu!

“Bazen küçücük bir an, hiç hesaplamadan, hiç düşünmeden söyledikleriniz hayatınızın akışını değiştirebiliyor oysa. Mesela sırlar gibi…” Bu sözlerin sahibi için yeni bir hayat başlar. Kim ve neden bu sözleri söylemiştir? Şeyma yaptığı hatanın bedelini fazlasıyla öderken, Meral Öykü ve Ayaz’ı karşısına alıp konuşur. Şu andan itibaren yalanmış, oyunmuş hepsi bitti! “Yeterince uzadı bu iş! Alın nikah gününüzü, düğün derneğinizi yapın güzelce, herkes sussun!" Tüm engeller kalkmış, iki aşık kavuşmak için gün saymaktadır. Ancak aralarındaki basit inatlaşma kızlar ve erkeklerin bir günlüğüne rol değiştirmesiyle sonuçlanır. İki taraf için de zorlu ama eğlenceli geçen günün sonu Mete'nin teklifiyle durum bir kez daha değişir. Bakalım, Mete ve Ayaz eski günlerdeki dostluklarına geri dönebilecekler midir?

Haberin Devamı

Başrolleri Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya ve Neslihan Yeldan’ın rol aldığı dizi reytinglerde üst sıralardaki yerini koruyor. Kiraz Mevsimi 33. Bölüm'de Usta oyuncu Cihat Tamer’in konuk oyuncu olarak yer aldı.

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kiraz Mevsimi 34. bölüm framganı:



Dizinin son bölüm özeti:

“Ayaz sen beni bir dinlesen! Felaketimiz olacaklar diyorum.” Öykü’nün panikle bahsettiği sürpriz misafirler kim? Diğer taraftan Mete kirli bir oyunun içine girmiş, hırstan gözü dönmüş bir halde planlar kurar. Ayaz ve Öykü’nün ihtiyacı olan destek hiç beklenmedik birinden gelir. Mehmet, Ayaz’ın babası rolünü oynayacaktır. Peki niçin? Ve kafeye bırakılan bebek ortaya bomba gibi düşer. Sebep olacak karışıklık ise Ayaz ve Öykü’nün evliliklerini tehlikeye düşürecektir.

Dizinin konusu ise şöyle:

Öykü, kariyer basamaklarını kendinden emin adımlarla çıkmak isteyen ve yeteneğine inanmaktadır. Ufaklığından beri en yakın arkadaşı Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü gelecekte bir gün başarılı bir modacı olmayı arzu etmektedir. Kimseye söyleyemediği aşkı Mete’yi mahalleden tanıdığı Şeyma’ya kaptırınca hislerini kalbine gömer.

Öykü komik ve ilginç tesadüfler neticesinde Mete’nin ortağı Ayaz ile karşılaşır. Hatta ilk karşılaşmalarında aralarında ufak bir tartışma da geçer. Ayaz hem ukala hem de çapkın bir tiptir. O yüzden ona içten içe sinir olur. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ve bir o kadar da komik bir ilişki doğar. Çocukluk aşkı Mete’yi hala Öykü, Mete’nin ortağı Ayaz’a aşık olmasıyla işler bir hayli karışır.

Dizinin oyuncuları ise şöyle:

Öykü Acar - (Özge Gürel)
22 yaşındadır. Tekstil ve moda tasarımı bölümünde okumaktadır. Güzel ve akıllı bir kızdır. Annesi Meral ve 15 yaşındaki erkek kardeşi Cem’le birlikte yaşamaktadır. Babası, Öykü daha çok küçükken onları terketmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Annesi Meral, terzilik yaparak evi geçindirmeye çalışır. Öykü annesinden feyz alarak moda tasarımcısı olmaya karar vermiştir. En büyük hayali, örnek aldığı Önem Dinçer gibi başarılı bir modacı olmaktır. Bu uğurda çok çabalar. Hayat en büyük hayaline onu götürürken aynı zamanda büyük aşkıyla karşılaştırır. Önem Dinçer’in başarılı ve yakışıklı mimar oğlu Ayaz Dinçer…

Ayaz Dinçer - (Serkan Çayoğlu)
30 yaşındadır. Zeki, yakışıklı ve çapkındır. Annesi Önem Dinçer, çok ünlü bir modacıdır. Kendisi ise genç yaşında büyük başarılar elde etmiş bir mimardır. Yakın arkadaşı ve ortağı Mete ile, beraber kurdukları şirkette birlikte çalışırlar. Aşka inancı yoktur. Bu yüzden hiç ciddi ilişkisi olmamıştır. Tek gecelik ilişkiler yaşayan bir çapkındır. Taki Öykü’yle hayatı kesişinceye dek… Mete’nin çocukluk arkadaşı Öykü’ye aşık olur.

Mete Uyar - (Dağhan Külegeç)
31 yaşındadır. Yakışıklı ve başarılı bir inşaat mühendisidir. Çalışkandır. Ailesine düşkün, evliliğe sıcak bakan gelenekçi bir yapıya sahiptir. Çocukluğu Öykü’yle aynı mahallede geçmiştir. Daha sonra babasının büyük bir başarısıyla maddi olarak rahatlayınca mahalleden taşınmışlardır. Annesini üç yıl evvel kaybetmiştir. Emekli babası Bülent ve kız kardeşi Burcu’yla birlikte yaşarlar. Ayaz, Mete’nin hem ortağı hem de en yakın arkadaşıdır. Eski mahallesinden Şeyma’ya aşık olur ve evlenmeye karar verir. Ancak Şeyma’nın geçmişi ile savaşmak zorunda kalacaktır. Şeyma’yla olan kültür farklılıkları nedeniyle ikili, zor sınavlardan geçerler.

Şeyma Çetin - (Nilperi Şahinkaya)
25 yaşındadır. Düzgün fiziğe sahip, güzel, alımlı ve zeki bir kızdır. Zekası daha çok kötülüğe çalışan Şeyma’nın, kendi çıkarı için yapamayacağı şey yoktur. Öykü’nün karşı komşusu, yakın arkadaşıdır. Annesi, babası ve küçük erkek kardeşiyle birlikte yaşamaktadır. Hayali, zengin biriyle evlenip istediği lüks hayatı yaşamaktır. Bu nedenle birçok yanlış ilişki yaşamıştır. Öykü gibi üniversite okumamış, küçük çaplı butiklerde reyon görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Çocukluğundan bu yana sürekli Öykü’yü kıskanır. Kendi gibi olmayan saf ve temiz Öykü’nün sayesinde Mete’yle tanışır. Mete’yle kısa zamanda ciddi bir ilişki yaşamaya başlar. Ancak geçmişi Şeyma’nın peşini bırakmaz. Mete’yi kaybetmemek için çok mücadele vermek zorunda kalır.

Burcu Uyar - (Nihal Işıksaçan)
22 yaşındadır. Öykü’nün çocukluk ve üniversiteden sınıf arkadaşıdır. Mete’nin temiz kalpli güzel kız kardeşidir. Aşırı duygusal, hassas ve güvenilir biridir. Burcu, Öykü’nün sırdaşıdır. Her anını paylaşan ikili, kıskanılacak derecede birbirlerine bağlıdırlar. Burcu eski mahallesinden bildiği Emre’ye aşıktır.

İlker Korkmaz - (Serkan Börekyemez)
27 yaşındadır. Sahibi olduğu restorantın işletmecisidir. Kendinden 5 yaş büyük ve çok zengin bir ailenin kızı olan Sibel’le evlidir. Ayaz ve Mete’nin üniversiteden arkadaşıdır. Neşeli, komik ve eğlenceli biridir. Tek zaafı çapkınlıktır.

Sibel Korkmaz - (Fatma Toptaş)
32 yaşındadır. Çok zengin ve varlıklı bir ailenin kızıdır. Bakımlı, her daim şıktır. Eşi İlker’i aşırı kıskanır ve sahiplenir. Çok şüphecidir. İlker’in defalarca çapkınlıklarını yakalamasına rağmen onu her defasında affeder. En büyük hayali anne olmaktır.

Emre Yiğit - (Aras Aydın)
23 yaşındadır. Tekstil mühendisliği son sınıf öğrencisidir. Yakışıklı, iyi kalpli ve çok dürüsttür. Ailesini depremde kaybetmiştir. Anneannesi ile büyümüştür. Öykü’nün mahalleden arkadaşıdır. Burcu’nun büyük aşkıdır. Gitar çalıp şarkı söyler