Gündem Kiraz Mevsimi 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiraz Mevsimi 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

04.05.2015 - 08:42 | Son Güncellenme:

FOX TV ekranlarında her Cumartesi akşamı ekrana gelen Kiraz Mevsimi yine heyecan dolu yeni bir bölüm hazırlığı içinde. Merakla beklenen Kiraz Mevsimi dizisinin yeni bölüm ilk görüntüleri yayınlandı. Kiraz Mevsimi 44. yeni bölüm fragmanı izlemek ve özet hakkında bilgi sahibi olmak için lütfen tıklayınız...

Kiraz Mevsimi 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiraz Mevsimi 44. bölüm ile 8 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.15'te FOX'ta kaldığı yerden devam edecek. Nefes kesecek yeni bölümü ile Kiraz Mevsimi için heyecan dorukta. Seyircinin merakla beklediği Kiraz Mevsimi 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin fragman videosu ve özet ayrıntılarını haberimizden takip edebilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ 44. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Her bölümü olay yaratan dizi Kiraz Mevsimi geçtiğimiz Cumartesi akşamı 43. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümde; Mete'nin Ayaz'ı annesi ve Öykü arasında bırakması sonucu Ayaz Öykü'yü nikah masasında bıraktı. Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü'nün gözyaşları sel olup akarken Mete beklediği fırsatı değerlendirip Öykü'ye yanaştı. Öykü ve Ayaz aşkı sonsuza kadar bitti mi? Öykü ilk aşkı Mete'ye mi döndü? Ayaz verdiği karardan döndü mü? Merak edilen tüm sorular Kiraz Mevsimi 43. bölümde yanıt buldu. Peki Kiraz Mevsimi 44. yeni bölümde neler olacak? Heyecanla beklenen yeni bölüm tüm detayları sizler için bu haberde toplayacağız. Ayrıntılar için bizden sakın ayrılmayın...

KİRAZ MEVSİMİ 43. BÖLÜM ÖZETİ

Ayaz tarafından terk edilen Öykü, yaşadığı bu duruma inanamadı. Kiraz Mevsimi son bölümde Mete ise amacına ulaşmanın verdiği keyifle, çok da üzerine düşmeden Öykü'ye yakınlaşma çabalarına girişti. Ayaz'ın bu yaptığına kendisi dahil kimse inanamadı. Öykü'nün Ayaz'ın bu kararı karşısında kolay pes etmeyeceği belli oldu. Ama çabaları acaba işe yaradı mı? Rol aldıkları dizinin tanıtım gecesine yanında yeni kız arkadaşıyla gelen Ayaz; Öykü'nün kendisinden iyice uzaklaşmasını umdu. Ayaz'ın arzusu; Öykü'nün de annesinin babasının da mutlu olması oldu. Ama şu an yaşananlar Öykü'yü mutsuz etti. Hep birlikte gidilen hafta sonu kampı Kiraz Mevsimi 43. bölümde hem büyük çekişmelere, hem de sonunda çok büyük bir sürprize neden oldu.

Dizi Hakkında Bilgi: Öykü, tekstil ve moda tasarımı bölümü öğrencisi, akıllı ve güzel bir kızdır. En büyük hayali başarılı bir moda tasarımcısı olmaktır. Bu konuda kendisine örnek aldığı ünlü modacı Önem Dinçer’e çizimlerini ulaştırmak için çok uğraşır. Öykü, en sonunda onun dikkatini çekmeyi başarır. Bu sırada hayatının aşkıyla karşılaşır: Ayaz Dinçer… Ayaz, Öykü’nün platonik aşık olduğu Mete’nin ortağı, aynı zamanda da idolü Önem Dinçer’in oğludur.

Ayaz, yakışıklı çapkın bir mimardır. Aşka inanmayan, bugüne dek hep tek gecelik ilişkiler yaşamış biridir. Öykü’yle hayatları kesişen Ayaz, ilk kez bir kızdan gerçekten etkilenir. Öykü’den daha ilk anda çok hoşlanır. Öykü’nün saf, çocuk halleri Ayaz’ın çok hoşuna gider. Ancak Öykü, Mete’ye aşıktır. Bunu öğrenen Ayaz, üzülerek de olsa ikiliyi bir araya getirmeye çalışır. Öykü ise, Mete’ye olan duygularını saklama peşindedir. Bir yanlış anlaşılma sonucu Öykü ve Ayaz sevgili taklidi yapmak zorunda kalırlar. Ancak ikili, zamanla birbirlerine gerçekten aşık olurlar.

Öykü, çocukluğundan beri hayalini kurduğu moda dünyasında adım adım başarı merdivenlerini çıkarken, aynı zamanda ilk defa Ayaz’la gerçek aşkı tadacaktır.

Künye:

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Eda Teksöz
Proje Tasarımı: Asena Bülbüloğlu

Senaryo: Ayşen Günsu Teker- Fikret Bekler- Kerim Ceylan
Yapımcı: Ali Gündoğdu
Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin
Yapım Koordinatörü: Yiğit Umurhan