Cadde Kiraz Mevsimi geceye damgasını vurdu!

Kiraz Mevsimi geceye damgasını vurdu!

12.10.2014 - 14:36 | Son Güncellenme:

Kiraz Mevsimi dizisi 11 Ekim Cumartesi akşamı yine çok heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Son bölümde Öykü, annesi Meral ve kardeşi Cem artık evsizdir. Öykü bildiğiniz gibi Önem Hanım’la birlikte çalışmaktadır ancak henüz bu işinden ciddi bir para kazanamamaktadır. Öykü defileyi bırakıp daha hızlı para kazanabileceği bir iş yapmak ister.

Kiraz Mevsimi geceye damgasını vurdu

Cumartesi akşam ekrana gelen FOX TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi son bölümünde Öykü ve ailesi Meral ile Cem evsiz kalmışlardır. İşte bu yüzden Öykü defileyi bir kenara bırakmak ister. Bu durumdan kurtulmak için bir an önce çok para kazanabileceği bir iş yapmak zorundadır. Artık kendisinden çok ailesini düşünmekte ve onlar için savaşmaktadır. Önem (Neslihan Yeldan) ona bir daha eline geçmeyecek bir fırsat sunar. Defilenin iyi geçmesi halinde evini kurtarma sözü verir. Öykü, herşeyi geri kazanabilme umuduyla işine dört elle sarılır. Elinden ne geliyorsa yapar. Bu konuda en büyük destekçisi ise Ayaz olur. O da elinden geldiğince Öykü’ye destek olur.

Ayrıca Öykü ve Ayaz bu bölümde 'dadılığa'da soyunacak! Düzenlenen defilede Setenay Ateş'in podyuma çıkabilmeleri için onun bebeğine bakmayı kabul ederler. Bakıcılığını yapacakları Emirhan ise dünyanın en yaramaz çocuğudur. İkiliyi son derece eğlenceli dakiklalar beklemektedir.

Kiraz Mevsimi geceye damgasını vurdu

Haberin Devamı

Defile günü gelip çattığında büyük şanssızlıklar da arka arkaya gelir. Bir türlü yakasını bırakmayan aksilikler yüzünden defile günü Öykü için tam bir kaosa döner. Fakat tüm bu kaos ortamı arasında Öykü’yü gülümseyerek izleyen bir kişi vardır.

Sinan Akçıl’ın da sahne alacağı defile sahne gösterileriyle de oldukça renkli geçeceğe benziyor. Kiraz Mevsimi ekibine son katılan isim Özgür Çevik oldu. Çevik daha önce Yabancı Damat, Balkan Düğünü ve Mazi Kalbimde Yaradır ve Gizli Kalan gibi dizilerde boy göstermişti.

Kiraz Mevsimi 14. bölüm fragmanı yayınlandı: İşte Sinan Akçıl'ın da misafir oyuncu olarak yer alacağı yeni bölüm görüntüleri..