Cadde Kiraz Mevsimi'nde Öykü, Ayaz ile geçirdiği günleri özler!

Kiraz Mevsimi'nde Öykü, Ayaz ile geçirdiği günleri özler!

20.09.2014 - 11:17 | Son Güncellenme:

Kiraz Mevsimi'nde Ayaz ve Mete, bozulan ilişkilerinin ardından çok üzgündürler. Öykü o kadar üzgündür ki, Ayaz ile geçirdiği günleri çok özlemektedir. İki arkadaş Ayaz’ı ve Mete’yi geri kazanmak için karar alırlar.

Kiraz Mevsiminde Öykü, Ayaz ile geçirdiği günleri özler

Öykü, Ayaz ile beraber çekildikleri fotoğraflara bakıp o günleri yâd eder. Odasına kapanmış ve kimse ile konuşmamaktadır. Mete ve Şeyma ise kavga etmişler ve olaylı bir şekilde ayrılmışlardır. Şeyma’nın sığınacak tek bir dostu vardır.

Kedisi gibi acı çeken dostu Öykü. İkisi bir karar verirler. Gidip sevdiği erkeğin karşına dikilip onları geri kazanmak. Öykü Ayaz’ın karşına çıkar ama bu defa ona sinirlenerek değil tebessümle. Öte yandan mahallenin ağır abisi Emre ve Mete’nin kız kardeşi yeni bir aşka yelken açmışlardır.

Kiraz Mevsimi’nin bir önceki bölümünde ayaz ve Öykü bir süreliğine de olsa birbirlerinden uzak kalma kararı almışlardı. Fakat bu karar Ayaz’ın işine yaramış, Ayaz kızlarla gününü gün ederken Öykü ise zamanının çoğunu onu düşünerek geçirmişti. Ve ikili, kaderin cilvesi bu ya, aynı sosyal sorumluluk projesinde bir araya gelmek ve mutlu çifti oynamak zorunda kalmıştı. Aralarındaki gerginlik ise kaldığı yerden devam etmişti.

Ayaz ve Mete, bozulan ilişkilerinin ardından çok üzgündürler. İki arkadaş, aşk acılarının üstesinden gelmek için birbirlerine destek olurlar. Kendilerini işlerine verirler. Kaybettikleri büyük bir projeyi geri kazanırlar. Bunu kutlamak için Mete’nin evinde büyük bir parti verilir.

Parti olacağını öğrenen Öykü ve Şeyma, kadın ittifakı yaparlar. Ayaz’ı ve Mete’yi geri kazanmak için karar alırlar. Kılık değiştirerek bu partiye sızarlar. Büyük itiraflarıyla ikilinin karşısına dikilirler.