Cadde Kiraz Mevsimi son bölümü ekrana kilitledi

Kiraz Mevsimi son bölümü ekrana kilitledi

10.11.2014 - 14:54 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kiraz Mevsimi 18. Bölüm ile cumartesi akşamı ekrana geldi. Son bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen dizide Öykü ve Ayaz muhteşem bir şarkı eşliğinde muhteşem şekilde dans etti. Bizlere yine çok heyecanlı, komik ve romantikliğin dibine vuran sahneler yaşattı.

Kiraz Mevsimi son bölümü ekrana kilitledi

Heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkan Kiraz Mevsimi dizisinde Derin ve Öykü'nün bir arada çalışmaya başlar. Ayaz Öykü'ye işlerinde yardım edince Derin bozulur. Şeyma'nın ödeyeceği bedel ise çok ağır olacaktır.

Haberin Devamı

Öykü ve Derin, ünlü bir markanın sahibinden iş alırlar. Monika Sessa markasına ait olan kıyafetlerin fotoğraf çekimi için Öykü, kendi lisesinde bir konsept ayarlar. Ayaz, Öykü’ye destek olur. Ayaz ve Öykü’yü bir arada gören Derin sinirlenir. Ancak ne Öykü’nün, ne de Ayaz’ın birbirlerinden uzak kalmaya niyetleri yoktur.

Ayaz ve Derin’in ise, gözle görülür ilk rekabeti başlar. Öykü, geçmişiyle ilgili Ayaz’a bir itirafta bulunur. Ayaz, öğrendiklerinden çok etkilenir.

Öykü’yü, herkesin tanık olacağı büyük bir sürpriz beklemektedir. Şeyma, fevri bir kararla kendi başının çaresine bakmak ister. Ancak, çok ağır bir bedel ödemekle karşı karşıyadır.


1. Fragman



2. Fragman



Kiraz Mevsimi son bölümü ekrana kilitledi