Cadde Kiraz Mevsimi son bölümü ile yine ekrana kilitledi

Kiraz Mevsimi son bölümü ile yine ekrana kilitledi

26.01.2015 - 08:02 | Son Güncellenme:

FOX Tv ekranlarında büyük ilgiyle takip edilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi bu hafta 29. bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Gündeme bomba gibi düşen yeni konularıyla ekranlara mühteşem bir izlenim bıraktı. Peki Kiraz Mevsimi 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nefes kesen son bölüm tüm ayrıntıları ve yeni gelişmeleri haberimizde takip edebilirsiniz.

Kiraz Mevsimi son bölümü ile yine ekrana kilitledi

Ekranların vazgeçilmez dizisi Kiraz Mevsimi 29. bölüm yayınlandı. Her hafta olduğu gibi yine dizide olayların ardı arkası kesilmedi. Dizide bu hafta yine heyecan ve gerilim bir arada yaşanırken Ayaz ile Öykü'nün arasındaki aşk yeniden alevlendi mi merak konusu oldu. Kiraz Mevsimi 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 29. son bölüm tüm ayrıntıları haberimizde...

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi 29. Bölüm Özeti

Masal prensesleri de kıskanır…” Mete’nin evinde yaşanan kaza sonrası Ayaz kendini hastanede bulur. Ayaz’ın genç ve güzel doktor Gaye ile hastanede karşılaşması ve Gaye’nin Ayaz’a ilgisi Öykü’nün içinde kıskançlık fırtınaları esmesine sebep olur. Ayaz’ın kontrol bahanesiyle sürekli hastaneye gidip gelmesini tamamen yanlış anlayan Öykü hastaneyi birbirine katar. Doktor Gaye’nin Ayaz’ına göz koyduğundan emindir ve “Öyküsel Metotları” sayesinde Ayaz’ı geri almaya karar verir.

Şeyma cephesinde ise beklenmedik olaylar gelişmektedir. Emre ile yakınlaşması ve Burcu’nun bunu öğrenmesi Şeyma ve Burcu arasında büyük bir gerilime sebep olur. Öykü’nün Mete ile hatıralarını biriktirdiği kutunun ortaya çıkması ve Meral’in kutuyu bulması Öykü, Ayaz ve Mete için yeni bir karanlığa açılan kapı mıdır yoksa her şeyin yoluna girmesini sağlayacak bir sihirli dokunuş mu?

Haberin Devamı

Mete ise kalbi ile dostu arasında kalmıştır. Öykü’nün boşanmak istemesi ve bu konuda üzerindeki baskının artmasıyla Mete boşanmayı kabul eder. Ancak Önem ve Bülent’in yaptığı teklif Mete’nin kafasını iyice karıştırır. Ve nihayet kar yağar. Bu kar Ayaz ve Öykü’yü yeniden kendi peri masallarının içine sürükler. Sihirli bir kürede sonsuza kadar mutlu yaşayacakları masala…

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

Kiraz Mevsimi 29. Bölüm Fragmanı