Cadde Kiraz Mevsimi yeni bölüm bu hafta herkesi şaşırtacak

Kiraz Mevsimi yeni bölüm bu hafta herkesi şaşırtacak

14.10.2014 - 14:03 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi olan Kiraz Mevsimi son bölümünde Öykü'nün nefes kesen defilesinin ardından yaşanan Şeyma krizi yeni bölümde bu hafta bakalım nasıl giderilecek.

Kiraz Mevsimi yeni bölüm bu hafta herkesi şaşırtacak

Kiraz Mevsimi son bölümünde Öykü ve ailesi Meral ile Cem evsiz kalmışlardır. İşte bu yüzden Öykü defileyi bir kenara bırakmak ister. Bu durumdan kurtulmak için bir an önce çok para kazanabileceği bir iş yapmak zorundadır. Artık kendisinden çok ailesini düşünmekte ve onlar için savaşmaktadır. Önem (Neslihan Yeldan) ona bir daha eline geçmeyecek bir fırsat sunar. Defilenin iyi geçmesi halinde evini kurtarma sözü verir. Öykü, herşeyi geri kazanabilme umuduyla işine dört elle sarılır. Elinden ne geliyorsa yapar. Bu konuda en büyük destekçisi ise Ayaz olur. O da elinden geldiğince Öykü’ye destek olur.

Düzenlenen defilede Setenay Ateş'in podyuma çıkabilmeleri için onun bebeğine bakmayı kabul ederler. Bakıcılığını yapacakları Emirhan ise dünyanın en yaramaz çocuğudur. İkiliyi son derece eğlenceli dakiklalar beklemektedir. Defile günü gelip çattığında büyük şanssızlıklar da arka arkaya gelir. Bir türlü yakasını bırakmayan aksilikler yüzünden defile günü Öykü için tam bir kaosa döner. Fakat tüm bu kaos ortamı arasında Öykü’yü gülümseyerek izleyen bir kişi vardır.

Öykü, çizimleri değiştirip, defilesini baltalayanın Şeyma olduğunu öğrenir. Öfkesine hakim olamayan Öykü, zararlı çıkar. Bütün defile, Öykü ve Şeyma’nın kavgasına herkesin şahit olmasıyla mahvolur. Evini geri alamayan Öykü, başka bir kötü haberle sarsılır.

Çıkarıldıkları evlerine yeni kiracılar taşınır. Ayaz ve Öykü, kiracılardan kurtulmak için türlü oyunlar kurarlar. Öykü, defilede olanlar için Önem’den özür diler. Öykü’yü affetmeye niyeti olmayan Önem’in ise başka bir planı vardır.