Cadde Kiraz Mevsimi yeni bölümünde neler olacak?

Kiraz Mevsimi yeni bölümünde neler olacak?

03.12.2014 - 11:06 | Son Güncellenme:

Kiraz Mevsimi bu akşam herkesi ekrana kilitleyecek. Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Kiraz Mevsimi 22. Bölüme Ayaz ve Derin'in kavgası damga vuracak. Derin ve Öykü arasındaki durum Ayaz'ı nasıl etkileyecek? İşte Kiraz Mevsimi yeni bölümden detaylar

Kiraz Mevsimi yeni bölümünde neler olacak

Derin tarafından kaçırılan Öykü’nün izi bulunur. Öykü’nün İtalya’ya gitme olasılığı yüzünden Ayaz’la aralarına giren soğukluk devam etmektedir. Mete şirketle ilgili kötü haberi Şeyma’yla paylaşır; yaşadıkları evden çıkmak durumunda kalan ikili, bir süre çok sürpriz bir ismin evinde kalacaktır. Bu arada Rıza Şeyma’yı arayarak kafasını karıştırır ve onu zor duruma düşürecek bir teklifte bulunur.

Haberin Devamı

Monika, Önem ve Öykü rekabetini kızıştıracak bir proje fikriyle gelir. Diğer yandan Mete şirketi kurtarmak için Ayaz’ın karşısına beklenmedik bir çözümle çıkar. Öykü’yse kendini Ayaz’a affettirmek için çabalarken; iş hayatındaki yeni pozisyonundan ötürü aldığı ağır sorumluluklar ve onun dışında gelişen aksilikler, Öykü&Ayaz aşkının önüne yeni engeller olarak çıkar. Bu aşk, tüm bu engelleri aşabilecek mi?

Bölüm Tarihi: 06/12/2014

KİRAZ MEVSİMİ KONUSU


Öykü, tekstil ve moda tasarımı bölümü öğrencisi, akıllı ve güzel bir kızdır. En büyük hayali başarılı bir moda tasarımcısı olmaktır. Bu konuda kendisine örnek aldığı ünlü modacı Önem Dinçer'e çizimlerini ulaştırmak için çok uğraşır. Öykü, en sonunda onun dikkatini çekmeyi başarır. Bu sırada hayatının aşkıyla karşılaşır: Ayaz Dinçer… Ayaz, Öykü'nün platonik aşık olduğu Mete'nin ortağı, aynı zamanda da idolü Önem Dinçer'in oğludur.

Ayaz, yakışıklı çapkın bir mimardır. Aşka inanmayan, bugüne dek hep tek gecelik ilişkiler yaşamış biridir. Öykü'yle hayatları kesişen Ayaz, ilk kez bir kızdan gerçekten etkilenir. Öykü'den daha ilk anda çok hoşlanır. Öykü'nün saf, çocuk halleri Ayaz'ın çok hoşuna gider. Ancak Öykü, Mete'ye aşıktır. Bunu öğrenen Ayaz, üzülerek de olsa ikiliyi bir araya getirmeye çalışır. Öykü ise, Mete'ye olan duygularını saklama peşindedir. Bir yanlış anlaşılma sonucu Öykü ve Ayaz sevgili taklidi yapmak zorunda kalırlar. Ancak ikili, zamanla birbirlerine gerçekten aşık olurlar.

Öykü, çocukluğundan beri hayalini kurduğu moda dünyasında adım adım başarı merdivenlerini çıkarken, aynı zamanda ilk defa Ayaz'la gerçek aşkı tadacaktır.

Haberin Devamı



Kiraz Mevsimi dizisinde üzücü ayrılık

Yeni sezonun en çok izlenen dizileri arasına ismini yazdırmayı başaran 'Kiraz Mevsimi'nde önemli bir gelişme! Ekranların sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi'nden ayrılık haberi var. Fox TV'de ekrana gelen dizinin kadrosundan Özgür Çevik ayrılıyor. Kiraz Mevsimi dizisine sonradan dahil olan Özgür Çevik projeden ayrılacağını Twitter'dan duyurdu.

Kiraz Mevsimi yeni bölümünde neler olacak