Gündem Kırca'nın 'son eşi': Çok üzgünüm

Kırca'nın 'son eşi': Çok üzgünüm

12.10.2015 - 12:55 | Son Güncellenme:

İstanbul’da yaşamını yitiren ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca’nın 6 yıldır birlikte olduğu ve 'son eşim’ diye nitelendirdiği Aslı Çetiner, yazılı açıklama yaptı.

Kırcanın son eşi: Çok üzgünüm

SON ANA KADAR BİLİNCİ AÇIKTI, VEDALAŞTIK...
Çetiner’in açıklaması şu şekilde:
"Kıymetlim Levent Kırca’yı maalesef kaybettik. Kendisi sabah karşı 02:00 itibariyle solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Son ana kadar bilinci açıktı. Konuştuk, vedalaştık. Tüm sevenlerine tekrar sevgilerini yolladı. Maalesef saat 02:40’ta hayata gözlerini yumdu. En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir. Levent; ender bulunan, adam gibi adamlardandı. Benim için bir okuldu. Onu kaybettiğim için çok üzgünüm. Ülkesinin, tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağolsun."

Haberin Devamı

Çetiner, DHA'ya yaptığı açıklamada ise Levent kırca ile çok güzel bir 6 yıl geçirdiklerini ve kendisinin adeta bir ’hayat okulu’ olduğunu söyledi. Aslı Çetiner, "Biz Levent ile 2007 yılında Reyting Kasabası filminde tanışmıştık. Ben de oyuncuydum, kendisi belediye başkanı rolündeydi... Bir sanatçı olarak halk onu çok seviyordu, huzura erdi. Türk halkına çok güzel bir farkındalık yaratacağı vasiyet yani mektup bıraktı. Çok üzgünüm" dedi.

Kırcanın son eşi: Çok üzgünüm

HASTALIĞI SIRASINDA KENDİSİNİ BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMADI

Levent Kırca, ölümünden bir süre önce verdiği bir röportajda, merhum gazeteci Yılmaz Çetiner’in kızı Aslı Çetiner ile ilgili de konuşmuştu.

Kırca hastalığının ilk olarak uzun süredir birlikte olduğu Aslı Çetiner tarafından fark edildiğini de belirtmişti: “5 senedir birlikte olduğum bir hanımefendi var. Bu da benim son eşim Aslı Hanım’dır. Bu hastalığın keşfinde Aslı Hanım’ın katkısı büyük olmuştur. Bir gün tiyatroda oyunumu izlerken Aslı Hanım nefes almamı beğenmedi. Kalktık beraber doktora gittik. Doktor, ayrıntılı tahlilleri istedi. Kanser teşhisi konuldu. Ondan sonra tedavi başladı. Devlet hastanelerine teşekkür borçluyum. Sadece kemoterapiden dolayı sesim kısık. Kendimi gayet iyi hissediyorum ama ölüme karşı değilim. Korkmuyorum ama ölmeyeceğim de demiyorum”

Haberin Devamı

Kırca, "Aslı Hanım, bu olayın başından beri yanımda olan tek kişidir. Onun maddi manevi katkılarıyla yaşamımı sürdürmekteyim" diye konuşmuştu...