Gündem Kırgın Çiçekler 1. bölüm ile ekrana kilitledi!-izle

Kırgın Çiçekler 1. bölüm ile ekrana kilitledi!-izle

29.06.2015 - 11:24 | Son Güncellenme:

ATV ekranı yaz dönemi dizilerine yenisini ekledi. Sürprizlerle dolu hikayesi ile herkesi ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler dizisi 1. bölümünde heyecan doruktaydı. Etkileyici hikayesi ve oyuncu kadrosu ile Kırgın Çiçekler dizisi 1. bölüm ve detayları haberimizde.

Kırgın Çiçekler 1. bölüm ile ekrana kilitledi-izle

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP üstleniyor, yönetmenliğini ise Serkan Birinci yapıyor. Dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme alıyor.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GENEL HİKAYE:

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.

Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat… Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 1. BÖLÜM FRAGMANI

JENERİK MÜZİĞİ SEKSENDÖRT'ÜN SOLİSTİNDEN

Kırgın Çiçekler dizisinin jenerik müziği gençlerin hayranlık duyduğu Seksendört'ün solisti Tuna Velibaşoğlu tarafından özel olarak hazırlandı. Söz ve müziğin Tuna Velibaşoğlu'na ait olduğu jenerik müziğini yine Tuna Velibaşoğlu seslendirdi.

Haberin Devamı

Dizi müziklerini ise Ali Otyam'ın yaptığı Kırgın Çiçekler dizisi, oyuncuları, konusu, senaryosu kadar müzikleri ile de bu yaza damgasını vuracak.

OYUNCU KADROSU:

FERİDE (İPEK KARAPINAR):

Trabzonlu, okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın sert davrandığı bu çocuklara kalbini ve sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini düşünüyor. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

EYLÜL (BİRAN DAMLA YILMAZ):

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

SONGÜL (GÖKÇE AKYILDIZ):

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası, 'Songül'ü istememiş. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

CEMRE (HAZAR MOTAN):

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu. Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor.

KADER (ÇAĞLA IRMAK):

16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor.

Haberin Devamı

MERAL (ALEYNA SOLAKER):

16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş. '

TOPRAK (ÖZGÜR ÇEVİK)

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.