Gündem Kırgın Çiçekler 11. son bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

Kırgın Çiçekler 11. son bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

05.09.2015 - 10:00 | Son Güncellenme:

ATV'de yeni sezonla birlikte kaldığı yerden devam eden Kırgın Çiçekler dizisine sürpiz iki oyuncu katıldı. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 11. son bölüm ile seyirciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Kırgın Çiçekler son bölümde neler oldu? Tüm detaylar haberimizde...

Kırgın Çiçekler 11. son bölümde heyecan doruktaydı - İzle

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümü nefes kesen sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 11.bölümde heyecan doruktaydı. İşte, "Kırgın Çiçekler son bölümde neler yaşandı?" sorusunun yanıtı!

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


KIRGIN ÇİÇEKLER 11. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Sevilen Atv dizisi Kırgın Çiçekler 11. bölümüyle pazartesi akşamlarına damga vurmaya hazırlanıyor. Başarılı reyting oranlarıyla yeni sezonu da garantileyen Kırgın Çiçekler yeni bölümünde olayların ardı ardası kesilmezken, kadroya dahil olan iki isim dengeleri alt üst edecek. Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz ve Hazar Motan gibi genç isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler 11. bölümü 7 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00'da Atv ekranlarında!

KIRGIN ÇİÇEKLER 11. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde annesinin evinde hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşan Kader, annesinin attığı tokat ile bir kez daha yıkılıyor. Geçtiğimiz bölümde Serkan-Eylül aşkını öğrenen Cemre, kızlardan bir süre uzaklaşırken, karşısına çıkan yeni isimle ailesinin sırlarını keşfetmeye başlıyor. Eylül ve Serkan cephesinde ise sürpriz gelişmeler var. Eylül'ü üvey babasından korumak isteyen Serkan, Kemal ile yüzyüze geliyor. Bu esnada kızlara kırgın olan Cemre, gizemli biri tarafından kaçırılıyor. Kader ve annesi arasında neler oluyor? Cemre'yi kaçıran isim kim? Okula gelen genç çocuk ve Cemre'nin ne gibi bir bağı var. Tüm bu soru işaretleri, Kırgın Çiçekler 11. bölümde yanıt buluyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER KADROSUNDA 2 SÜRPRİZ İSİM

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Kırgın Çiçekler'in kadrosuna 11. bölümde iki sürpriz isim dahil oldu. NTC Medya 'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna "Kaçak Gelinler" dizisinde Selim karakterini canlandıran Furkan Andıç ve en son O Hayat Benim dizisinde oynayan Birgül Ulusoy katıldı.

Haberin Devamı

Genç kadrosuyla dikkat çeken Kırgın Çiçeklerin kadrosu ve karakterler şöyle:

FERİDE: Trabzonlu, okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın sert davrandığı bu çocuklara kalbini ve sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini düşünüyor. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Haberin Devamı

EYLÜL: 16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

SONGÜL: 16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası, Songül'ü istememiş. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

CEMRE:16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu. Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor.

KADER: 16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor.

MERAL: 16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

TOPRAK: Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.