Gündem Kırgın Çiçekler 21. son bölümde Eylül'e tuzak!-izle

Kırgın Çiçekler 21. son bölümde Eylül'e tuzak!-izle

16.11.2015 - 09:47 | Son Güncellenme:

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler 21. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Banu'nun ölümü Kader'i derinden etkiledi. Eylül ise Kemal'in tuzağına düştü. Kırgın Çiçekler 21. son bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Kırgın Çiçekler 21. son bölümde Eylüle tuzak-izle

Banu tarafından terk edilen Kader, kızların desteğiyle kendini toplamaya çalışır. Hayata tekrar tutunmak istese de içindeki acıyla baş edemez ve kimseye haber vermeden gizlice yurttan kaçar.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arkadaşlarının yokluğunu fark eden kızlar, Feride ve Toprak ile beraber her yerde Kader'i aramaya başlar. Gökhan, ansızın aciz bir halde hasta olduğunu söyleyerek eve gelen Necmi ile tekrar bir arada yaşamak zorunda kalır.

Mesude bebeğine baktıracak kimseyi bulamayınca Eylül'ü arar. Kemal'in evde olmayacağını söyleyerek gündüz bebeğe bakması için Eylül'ü eve çağırır. İstemeyerek de olsa kabul eden Eylül eve gittiğinde Kemal'in tuzağına düşer.

Burak'ın tekrar okula dönüşü ise sınıfta şok etkisi yaratır. Herkes tarafından nefretle karşılanan Burak intikam planları kurmaya başlar...

KIRGIN ÇİÇEKLER 21. BÖLÜM FRAGMANI
KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Kızlar Banu'nun intihar haberiyle hastaneye koşar. Songül suçluluk duygusuyla kıvranmaktadır. Kader'e gerçeği söyleyince arkadaşlıkları bitme noktasına gelir. Gökhan her yerde babasını ararken Necmi valizi elinde yanlarına gelir.
Cemre'nin halası Emel, Nazan'ın mirasın üzerine yattığını öğrenerek Nazan'ın kapısına dayanır.
İyice köşeye sıkışan Nazan, Serkan'a her şeyi anlatmaya karar verir. Halası aniden ortaya çıkıp onu yetimhaneden almak isteyince Cemre'nin aklı karışır. Onu yetimhaneye bırakan halasına mı yoksa arkadaşlarına mı tutunmalıdır?