Gündem Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında ölüm kalım savaşı-izle

Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında ölüm kalım savaşı-izle

18.11.2015 - 14:50 | Son Güncellenme:

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanını yayınladı. Pazartesi akşamının vazgeçilmezi olan dizide Songül ve Eylül yaşam savaşı veriyor. Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar haberimizde.

Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında ölüm kalım savaşı-izle

Banu'nun intihar girişimi herkesi şok ederken. Songül ve Eylül'ün başına gelenler herkesi altüst eder. Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında yaşananlar herkesi merak içerisinde bıraktı.

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 22. bölüm ile 23 Kasım Pazartesi akşamı ATV'de..

KIRGIN ÇİÇEKLER 22. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 21. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Banu tarafından terk edilen Kader, kızların desteğiyle kendini toplamaya çalışır. Hayata tekrar tutunmak istese de içindeki acıyla baş edemez ve kimseye haber vermeden gizlice yurttan kaçar.

Arkadaşlarının yokluğunu fark eden kızlar, Feride ve Toprak ile beraber her yerde Kader'i aramaya başlar. Gökhan, ansızın aciz bir halde hasta olduğunu söyleyerek eve gelen Necmi ile tekrar bir arada yaşamak zorunda kalır.

Mesude bebeğine baktıracak kimseyi bulamayınca Eylül'ü arar. Kemal'in evde olmayacağını söyleyerek gündüz bebeğe bakması için Eylül'ü eve çağırır. İstemeyerek de olsa kabul eden Eylül eve gittiğinde Kemal'in tuzağına düşer.

Haberin Devamı

Burak'ın tekrar okula dönüşü ise sınıfta şok etkisi yaratır. Herkes tarafından nefretle karşılanan Burak intikam planları kurmaya başlar...