Gündem Kırgın Çiçekler 23. bölüm yeni fragmanı yayınlandı - İzle

Kırgın Çiçekler 23. bölüm yeni fragmanı yayınlandı - İzle

25.11.2015 - 10:04 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler'de bu hafta yer yerinden oynayacak. Kazanın şokunu atlatamayan Eylül'e kötü bir haber daha geliyor. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kırgın Çiçekler 23. bölüm yeni fragmanı yayınlandı - İzle

Kırgın Çiçekler 23. yeni bölüm fragmanını izleyici ile buluşturdu. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide heyecan dorukta. Otobüs kazasından sonra Songül zor durumda. Eylül ise büyük bir şok yaşayacak.

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 23. Bölüm ile 30 Kasım Pazartesi ATV ekranında..

KIRGIN ÇİÇEKLER 23. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Otobüs kazasından sonra olay yerinde tam bir can pazarı yaşanır. Hayati tehlikesi olan Eylül ve Songül acil ameliyata alınırken sınıftan bir arkadaşları hayatını kaybedince kızlar korkuyla ameliyathane önünde beklemeye başlar.

Bacağından yaralanan Defne ise sakat kalma ihtimali ile yüz yüze kalır. Kazayı haber alan Nazan o sırada evinde çalışan Mesude'ye haber vermeden hastaneye koşar. Durumu sonradan öğrenen Mesude, Eylül'ü kaybetme korkusuyla çılgına döner. Kemal ile beraber hastaneye gelince kızların tepkisini çeker.

Cemre, Burak hakkındaki şikâyetini geri çektiği için kendini suçlamaktadır. Kazadan hafif yaralı kurtulan Burak, polisler onu almaya geldiğinde hastaneden kaçar. Kızlar arkadaşları için dualar edip beklerken hastaneye sürpriz bir misafir gelir. Yıllar sonra kızının izini bulan Seher, Meral'in karşısına çıkar...

Haberin Devamı

YAPIMCI: NTC MEDYA
OYUNCULAR: Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç , Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat