Gündem Kırgın Çiçekler 23. son bölümde şaşırtan son-izle

Kırgın Çiçekler 23. son bölümde şaşırtan son-izle

30.11.2015 - 08:34 | Son Güncellenme:

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler 23. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Heyecanlı dakikaların yaşandığı dizide Toprak suçluluk duyarken Eylül büyük bir şok yaşadı. Kırgın Çiçekler son bölümde izleyemedikleriniz haberimizde.

Kırgın Çiçekler 23. son bölümde şaşırtan son-izle

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler son bölümde çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı

Kadrosunda; Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç , Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat gibi isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçekler'de yine olayların ardı arkası kesilmedi. İzleyicilerinin karşısına her hafta yeni bir sürprizle çıkan Kırgın Çiçekler 23. son bölümünde neler yaşandı? İşte Kırgın Çiçekler son bölüm ve detaylar..

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Toprak kazada çocukları koruyamadığı için suçluluk duymaktadır. Yürümesi için tedavi olması gereken Defne depresyona girer. Kızını okula bile gönderemeyen Nazan çaresizdir.

Kolejde sınav haftası başlamasına rağmen kazada yaşadıkları yüzünden herkes adapte olmakta zorlanır. Sınav stresi yaşayan Kader umutsuzdur. Meral ise kendini kurtarmak için gizli bir plan yapar.

Haberin Devamı

Meral'in izini bulan Seher, Neriman'ın karşısına çıkar. Doğum günü olan Büşra, Eylül eve gelmeyince Kemal'i suçlar. Kemal'in evden gitmesini isteyen Büşra, Eylül'ü çok zor bir duruma düşürür...

KIRGIN ÇİÇEKLER 23. BÖLÜM FRAGMANI