Gündem Kırgın Çiçekler 31. son bölümde heyecan doruktaydı! - izle

Kırgın Çiçekler 31. son bölümde heyecan doruktaydı! - izle

01.02.2016 - 09:29 | Son Güncellenme:

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler 31.son bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Son bölümü ile seyirci karşısına çıkan dizide Kızlar Meral'e destek olmaya çalıştı. Cemre ise hiç beklenmedik bir hamle yaptı. Kırgın Çiçekler 31.son bölüm ve merak edilenler haberimizde..

Kırgın Çiçekler 31. son bölümde heyecan doruktaydı - izle

Meral yurda geri döner. Kızlar arkadaşlarını avutmak için ellerinden geleni yapar. Feride ve Toprak şüphelenerek Seher’in peşine düşer. Kemal, kimliğini gizleyerek Nazan’a şantaj yapmaya başlar. Defne ile de arası bozulan Nazan çaresiz kalır. Cemre, kendini tehlikeye atarak Gökhan’ın katilinin peşine düşer. Kızlar Cemre’yi içine düştüğü tehlikeli durumdan kurtarmak zorundadır…

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER 31. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Gökhan’ın ölümüyle alt üst olan Cemre, kimseye haber vermeden kaybolur. Feride, aldığı bir telefonla onu bulmaya gider.Meral, yurttan ayrılıp Seher ile yaşamaya başlar. Seher, kızını kendi çevresinden saklarken dikkatleri üzerine çeker. Gökhan’ın şüpheli ölümü herkeste şok etkisi yaratır. Polis tarafından kamera kayıtlarının olabileceği açıklanınca Nazan, korku içinde kalır.
Kızlar katili bulmak için görüntülerin peşine düşer…