Gündem Kırgın Çiçekler 4. son bölümünde şoke eden mektup - İzle

Kırgın Çiçekler 4. son bölümünde şoke eden mektup - İzle

21.07.2015 - 08:49 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler 4. son bölüm dün akşam izleyiciyle buluştu. Sırlarla çevrili Kırgın Çiçekler son bölümde kızlar ve Serkan sırlarını saklamaya çalışırken dört bir taraftan sıkıştırıldılar. Okulda yere yazılan “Dün gece ne yaptığınızı biliyorum” yazısı ve ardından Eylül'e gelen son mektup şok etti. Kırgın Çiçekler 5. yeni bölüm fragmanı yayında...

Kırgın Çiçekler 4. son bölümünde şoke eden mektup - İzle

Atv'de dün akşam ekrana gelen Kırgın Çiçekler 4. son bölümde bahçedeki kan izlerini temizlemeyi unutan kızların başı daha büyük belaya girdi. Dram yüklü dizi Kırgın Çiçekler yeni bölümünde kızların Kemal'le ilgili sırrı saklamaları giderek zorlaştı. Kırgın Çiçekler son bölümde kızlar o gece olanları bilen, onları takip eden ve yere yazıyı yazan kişiyi bulmak için harekete geçtiler.

Yetimhanede yolları kesişen; Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yollarının kesişme hikayesini anlatan Kırgın Çiçekler dizisinde yine bol heyecan ve dram yaşandı. Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler 4. bölümü hakkında tüm detaylar haberimizde.

Kırgın Çiçekler son bölümün hemen ardından merakla beklenen 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

KIRGIN ÇİÇEKLER 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



KIRGIN ÇİÇEKLER 4. SON BÖLÜM - İZLE

ÖZETİ

'Kemal yaşıyor mu?...'


Eylül hastanede doğum yapan annesinin başındadır. Feride onu yalnız bırakmaz. Feride'nin Kemal'i araması için üstelemesiyle kızcağızın sinirleri boşalır. Feride, Eylül'ün tepkisinden şüphelenir. Ne kadar sıkıştırsa da Eylül olanları anlatmaz. Ancak Feride işin peşini bırakmayacaktır.

Diğer tarafta kızlar yazıyı kimin yazdığını bulmaya çalışmaktadır. Meral bir şey sakladıklarından şüphelenmiş, her hareketlerini izlemektedir. Neriman da benzer şüphelerle Kader'i sıkıştırmaktadır.

FRAGMAN



KONUSU

Kırgın Çiçekler; Yolları yetimhanede kesişen 5 genç kızın yaşam mücadelesini anlatıyor. Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.