Gündem Kırgın Çiçekler 52. bölüm fragmanında gergin anlar!

Kırgın Çiçekler 52. bölüm fragmanında gergin anlar!

19.09.2016 - 08:12 | Son Güncellenme:

Atv ekranında yayınlanan sevilen dizi Kırgın Çiçekler 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler'de Meral'in ölümü kızları derinden etkileyecek. Kırgın Çiçekler 52. yeni bölüm'de Songül Meral'in yokluğu karşısında deliye dönecek.

Kırgın Çiçekler 52. bölüm fragmanında gergin anlar

Yapımcılığını NTC medya'nın üstlendiği başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak gibi isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçekler 51. bölüm ile ekrana kilitledi.. 19 Eylül Pazartesi saat 20:00'da Atv ekranında izleyenleri ile buluşan Kırgın Çiçekler dizisi hakkında merak edilen detayları sizin için derledik. İşte Kırgın Çiçekler dizisi hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER GENEL HİKAYE

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 52. BÖLÜM FRAGMANI

Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür.

Neşe içinde evlerine dönen Toprak ve Feride kızları o halde görünce şok yaşarlar. Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür. Serkan, Güney ve Cenk haberi alıp hastaneye koşar. Doktorlar pek ümitli konuşmaz. Kader ve Eylül'ün annelerine haber vermek gerekmektedir. Serkan, Mesude'nin ne tepki vereceğini bilemediğinden kararsız kalır. Polis her yerde suçluları ararken, Güney intikam almak ister. Kemal ise, hapishanede durumu öğrenince, onu kimse suçlamasın diye bir plan yapar. Herkes birbirinden hiç ayrılmayan Kırgın Çiçekler'in yaşam mücadelesini kazanmalarını beklemektedir…