Gündem Kırgın Çiçekler 6. bölüm fragmanında şok-izle

Kırgın Çiçekler 6. bölüm fragmanında şok-izle

01.08.2015 - 11:50 | Son Güncellenme:

Atv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler 6. bölüm ile herkesi ekrana kilitleyecek. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak. İşte yeni bölümde yaşanacaklar..

Kırgın Çiçekler 6. bölüm fragmanında şok-izle

Altınları yerinde bulamayan kızlar panik halindedir. Kemal, Eylül'ü ziyaret etme bahanesiyle yurda gelince korkuları büyür. Hemen bir plan yapmaları gerekmektedir. Okuldaki liseler arası ses yarışmasına katılan Meral, yeteneğiyle herkesi şaşırtır. Serkan'ın Cemre ile yakından ilgilenmesi ise Eylül'ün dikkatini çeker.

Haberin Devamı

Cemre'yi ilk defa biraz mutlu gören Eylül'ün aklı karışır. Kemal'in altınlarını bulup geri verme telaşında olan kızlar, yurda gelen bir telefonla şaşkınlık yaşar. Kader'in hayatı altüst olacaktır...

KIRGIN ÇİÇEKLER 6. BÖLÜM FRAGMANI


KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kader, ailesini bulmak için arkadaşlarını satabilecek kadar gözünü karartır. Şimdi Eylül, Songül ve Cemre büyük sırlarıyla Neriman'ın karşısında ter dökerken, Kader; ailesinin adını ve adresini yazan zarfı açmak üzeredir... Kader'in kendilerini sattığını öğrenen Songül de aralarındaki bütün kardeşlik köprülerini atar. Ailesini bulmak için acıklı bir yolculuğa çıkan Kader'e hiç beklemediği biri; Cemre yoldaşlık eder... Ve bu arada denizden çıkan bir ceset tüm dengeleri bozar. Mesude kocasının başına gelenlerden sorumlu gördüğü Eylül'ü kolundan tutup karakola sürüklemek için okula gelir... Ne kızlar ne de Serkan Mesude'nin öfkesinin önünde duramayacaktır. Eylül'e yardım etmeye çalışan Feride ve Toprak ise, cevabını bilmedikleri sorular karşısında çaresizdir...

GENEL HİKAYE:

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...

Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

YAPIMCI: NTC MEDYA
OYUNCULAR: ÖZGÜR ÇEVİK (TOPRAK), İPEK KARAPINAR (FERİDE), BİRAN DAMLA YILMAZ (EYLÜL), MEHMET AYKAÇ (SERKAN), VEDA YURTSEVER (NAZAN), SACİDE TAŞANER (NERİMAN), ZEYNEP IRGAT (HEDİYE), GÖKÇE AKYILDIZ (SONGÜL), HAZAR MOTAN (CEMRE), ÇAĞLA IRMAK (KADER), ALEYNA SOLAKER (MERAL), ARİF DİREN (GÜNEY), NİL KESER (DEFNE), CANSU FIRINCI (KEMAL), DERYA ARTEMEL (MESUDE), ESMA YILMAZ (BÜŞRA), ZEYNEP PARLA (CANSU), ERDAL BİLİNGEN (TEVFİK), YUNUS EMRE TERZİOĞLU (CENK), DİLARA MÜCAVİROĞLU (ALEYNA), SEDA GÜNGÖR (MERVE), BURAK ASLAN (BURAK)