Gündem Kırgın Çiçekler 63. yeni bölüm fragmanında Kader'in gözyaşları!

Kırgın Çiçekler 63. yeni bölüm fragmanında Kader'in gözyaşları!

04.12.2016 - 10:46 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Ekrana gelen Kırgın Çiçekler son bölüm ardından 63. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Kırgın Çiçekler yayınlanacak olan yeni bölümde Kader'in kardeşi yaşayacak mı?

Kırgın Çiçekler 63. yeni bölüm fragmanında Kaderin gözyaşları

Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 62. bölüm de heyecan dorutkaydı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kırgın Çiçekler'de Cemre, Songül, Eylül, Kader ve Meral hapse düştü.

Haberin Devamı

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler haftanın son bölümü ile 5 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'deydi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 63. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 62. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler 62. bölümde gözyaşları yine dinmeyecek. Cemre, babasından kalan serveti almak için Nazan'ın evine gidip tüm aile ile yüzleşir. Nazan, çocukları Serkan ile Defne'yi alarak küçük eski bir eve yerleşirler. Nazan ve Serkan yeni hayaller kurarak ayakta durmanın yollarını ararken Defne ise kızlara büyük bir oyun oynar. Fakir bir hayatı kabullenemeyen Defne, Cemre'nin içinde bulunduğu evi yakmak ister. Ancak evi yakayım derken alevler içinde kalır. Bu durumu fırsat bilip kızları şikayet eden Defne; Cemre ve arkadaşlarını hapse atar.

Kırgın Çiçekler yeni bölümde Cemre, Songül, Eylül, Kader ve Meral hapse düşüyor. Meral: " Ne işimiz var burda. Hani herşey daha güzel olacaktı. Ne zaman kafamızı birazcık yukarı kaldırsak, hayat kocaman pis bir ayak gibi üzerimize basıyor" diyor. Cemre: "Anasız babasız suç mu ya? Hemen herşeyi bizim yapabileceğimize inanıyorlar. Bıktım artık bıktım!" diyerek gözyaşı döker... Kırgın Çiçekler 62. yeni bölüm fragmanı Kader'in banyo kapısında suyun içinde kardeşi Umut'u görmesi ve çığlıklarıyla son buluyor. İzleyicinin kafasını karıştıran soru ise Umut bebeğin ölüp ölmediği....