Gündem Kırgın Çiçekler 68. bölüm fragmanında Serkan, tüm gerçekleri öğreniyor!

Kırgın Çiçekler 68. bölüm fragmanında Serkan, tüm gerçekleri öğreniyor!

19.01.2017 - 13:17 | Son Güncellenme:

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 68. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Serkan, üvey evlatlık olduğunu öğrenince Defne ile birlikte gerçek ailesini aramaya çıkar.

Kırgın Çiçekler 68. bölüm fragmanında Serkan, tüm gerçekleri öğreniyor

Kırgın Çiçekler 68. bölümü için heyecan dorukta. Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Serkan, üvey evlatlık olduğunu öğrenince Defne ile birlikte gerçek ailesini aramaya çıkar. Meral ise tutuklandıktan sonra serbest bırakılır... Nazan ise evlatlık aldığı Serkan ve Defne'yi kaybetmek istemez. Çaresiz bir şekilde feryad eden Nazan, yeni bölümde neler yapacağı merak konusu oldu. Meral ise her zaman ki gibi Defne'nin yurda düşmesini fırsat bilip onu çıldırtmaya çalışır. Heyecanla beklenen Kırgın Çiçekler 68. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan tüm detaylar haberimizde...

Başrollerini İpek Karapınar ve Özgür Çevik gibi isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler 68. bölümü ile 23 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER 68. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler son bölümünde, Mert hastaneye kaldırılır. Meral polisi suçsuzluğuna ikna edemez ve tutuklanır. Mert'in annesi Meral'den davacı olunca Feride kızı kurtarmak için karşı dava açar. Kızlar, Meral için endişelenmektedir. Eylül annesini görebilmek için her yolu denerken, Kemal, Mesude'yi koz olarak kullanır.

Sadullah ve Zehra yıldırım nikâhı yapmaya karar verir. Songül çaresiz, yeni hayatına alışmak zorundadır. Nazan, Defne'nin kendisinden oldukça yaşlı bir erkekle samimi olduğunu görünce işler çığırından çıkar. Nazan, Defne'ye ders vermek için onu yetimhaneye bırakmaya karar verir.