Gündem Kırgın Çiçekler 69. bölüm fragmanına neler oluyor?

Kırgın Çiçekler 69. bölüm fragmanına neler oluyor?

25.01.2017 - 11:12 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 69. yeni bölümü için heyecan dorukta. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kırgın Çiçekler 69. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayına giren Kırgın Çiçekler 69. yeni bölüm fragmanında Eylül'ü zor günler bekliyor... Defne annesinin eve dön çağrısını kabul etmez. Eylül yaşadığı kabus günlerin sona ermesi için Atakan ile kaçmaya karar verir. Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile Pazartesi akşamı Atv'de izleyiciyle buluşacak...

Kırgın Çiçekler 69. bölüm fragmanına neler oluyor

Ekranların merakla beklenen dizisi Kırgın Çiçekler 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranlara geldiği ilk günden itibaren, izleyiciyi ekrana bağlayan dram dizisi Kırgın Çiçekler, yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelecek. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğitalp'in üstlendiği, dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat yer aldığı Kırgın Çiçekler 30 Ocak 2017 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Feride ve kızlar korku içinde köşeye sıkışır. Eylül, Kemal'le eve dönmemek için bir çözüm bulmak zorundadır.

Nazan, Defne'yi yetimhaneye bırakıp gider. Defne kızların odasında sinir krizi geçirir. Nazan'a iyice bilenerek Serkan'a evlatlık oldukları gerçeğini söyler. Serkan, Nazan'ın karşısına dikilerek hesap sorar. Sadullah'ın evlilik kutlaması yapılırken Zehra ve Songül arasında ipler gerilir. Kemal, Mesude'nin yasal haklarını üzerine alır. Yetimhaneye gelerek Eylül'ü almak ister. Feride ve kızlar korku içinde köşeye sıkışır. Eylül, Kemal'le eve dönmemek için bir çözüm bulmak zorundadır.