Gündem Kırgın Çiçekler 70. bölümünde Eyül, Kemal'in elinden nasıl kurtulacak?

Kırgın Çiçekler 70. bölümünde Eyül, Kemal'in elinden nasıl kurtulacak?

31.01.2017 - 09:32 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Kırgın Çiçekler 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisinde Kemal, Eylül'ü tutsak ediyor. Eylül'ün ağzından kızlara mektup yazan Kemal işini garantiye almaya çalışıyor. Mesude'yi de kızının yanına getiren Kemal'in amacı ne? Kırgın Çiçekler nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile 6 Şubat'da ekrana gelecek!

Kırgın Çiçekler 70. bölümünde Eyül, Kemalin elinden nasıl kurtulacak

Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde üvey babası tarafından kaçırılan Eylül, Kemal'in elinden kurtulabilecek mi? merak konusu oldu. Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner ve Zeynep Irgat'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 70. yeni bölümü ile 6 Şubat 2017 Pazartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Atv'de bu hafta ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisi son bölümünde, Kemal, Eylül'ü eve götürmek için polisle Atakan'ın kapısına dayanır. Feride, Eylül'ü kurtarmak için bir çözüm bulmak zorundadır. Defne gerçek ailesini bulmak için Neriman'la sıkı bir pazarlığa girer. Meral'in Mert'le buluşması kızlardan tepki alır. Zehra, Selin'den para sızdırmak için Songül'e karşı iş birliği yapmaya karar verir. Eylül, Kemal onu eve götürecek korkusuyla Atakan'la kaçmaya karar verir. Temyiz davasının aleyhine çıkacağını öğrenen Kemal, hapse girmemek için korkunç bir plan yapar… Yeni bölümde neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu...

KIRGIN ÇİÇEKLER 70. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCU

Biran Damla Yılmaz (Eylül)

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Biran Damla Yılmaz, 1986 yılında Gebzede doğmuştur. Yaşamının büyük bir kısmı Pendikte geçmiştir. Küçük yaşlarda dizilerde yer alan oyuncuları izleyerek onları taklit ettiğini belirten Biran Damla Yılmaz ailesi tarafından küçük yaşlarda ajansa yazdırılarak bu konuda tecrübe sahibi olması sağlandı. İlerleyen yıllarda oyunculuk isteğinin daha fazla olduğunu tekrar farklı bir ajansa yazıldığını belirten Yılmaz oyunculuk sektörüne 14 – 15 yaşlarında girmiştir. İlk oyunculuk tecrübesini Show Tv ekranlarında yayınlanan ve oldukça iyi bir reyting alan Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir cariye karakteri ile başlamıştır.