Gündem Kırgın Çiçekler 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19.03.2017 - 12:30 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kırgın Çiçekler 76. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Sevilen dizi Kırgın Çiçekler ekrana gelen son bölümde Mesude, Kemal'den hesap sormak için ona pusu kurdu. Songül'ün evlenmesinin ardından Meral kına gecesi düzenledi. Kına gecesinde eve gelen taşlarla irkilen Cemre ve arkadaşları şoke oldu. Peki Kırgın Çiçekler 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kırgın Çiçekler 76. son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Kırgın Çiçekler'e Kemal Eylül'ün peşini bırakmıyor, Songül'ün kına gecesini basıyor ve evi taşlıyor. Kırgın Çiçekler'de Eylül Serkan'a Cemre'yi sevip sevmediğini soruyor, Serkan ise susmayı tercih ediyor. Mesude elindeki bıçakla Kemal'i mi öldürecek? Son bölümde tüm sorular yanıt buldu.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER 76. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal'in tehdit telefonundan sonra Eylül korku içinde kalır. Feride kızları korumak için, üniversite sınavından sonra başka bir yurda göndermek ister. Kızlar başka çare kalmadığından kabul ederler. Eylül, Serkan ve Cemre ile yüzleşir. Serkan, Cemre'den hoşlandığını inkâr etmez. Kızlar Songül'e kına gecesi yapar. Ev aniden taşlanınca herkes panikler. Kemal, Eylül'e ulaşmak için yeni bir yol bulur. Mesude, Eylül'ü korumak için Kemal'e tuzak kurar. Kemal ve Mesude karşı karşıya gelir…