Gündem Kırgın Çiçekler 93. yeni bölümünde Meral tutuklanıyor!

Kırgın Çiçekler 93. yeni bölümünde Meral tutuklanıyor!

09.10.2017 - 11:19 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler 92. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu Kırgın Çiçekler'in 93. yeni bölüm fragmanı da hemen yayınlandı. Kader'in bıçaklanması suçuyla Meral tutuklanıyor. Peki Kadar öldü mü? İşte Kırgın Çiçekler'de yaşanacaklar...

Kırgın Çiçekler 93. yeni bölümünde Meral tutuklanıyor

Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'de Macide ve Ejder, Sadri'nin mirasının peşine düşer. Sadri, Kader'in gerçek torunu olduğunu öğrendi.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 93. BÖLÜM FRAGMANI

Kavga eden Songül ve Güney ayrı yaşamaya başlarlar. Songül, Harika ve Güney'in gece beraber vakit geçirdiğini öğrenir. İlişkileri ayrılık noktasına gelir. Nazan'a çok büyük bir miras kalır. Evde bayram havası eser.

Ali ve Feride yeni bir olayın peşine düşerler. Kader ve Meral büyük bir kavgaya tutuşur. Sadri, Kader'in gerçek torunu olduğunu öğrenir. Mirası kaptırmak istemeyen Ejder ve Macide korkunç bir plan yaparlar.

Kırgın Çiçekler ile Aşk ve Mavi'ye Ege'den ödül

Datça'da bu yıl ilk defa düzenlenen ve kültür, sanat, barış etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Altın Badem Ödülleri'nde sanat, kültür, sinema, televizyon, müzik ve iş dünyasının en iyileri bir araya geldi.

Haberin Devamı

Unutulmaz geceye atv dizileri damgasını vurdu! Geceye "Yılın En İyi Drama Dizisi" Kırgın Çiçekler ödülünü almak üzere Özgür Çevik ve İpek Karapınar, "Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" ödülünü almak üzere Aşk ve Mavi başrol oyuncusu Burcu Kıratlı, "Yılın En İyi Yönetmeni" ödülünü almak üzere Aşk ve Mavi'nin yönetmeni Hakan Arslan ve "Yılın En İyi Yapımcısı" ödülünü almak üzere NTC Medya'nın Kurucusu Mehmet Yiğit Alp katıldı.

Ödül için Datça halkına teşekkür eden Mehmet Yiğit Alp; "Aldığımız ödüller yaptığımız işin sorumluluğunu arttırarak daha iyi işler yapmak için bizi motive ediyor. Yapımlarımızda çalışan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve tüm izleyenlerimize teşekkür ederim" dedi.