Cildimiz vücudumuzun en büyük organdır. Biz buna ne kadar değer veriyoruz tartışılır. İlk görünüş hepimiz için çok değerli olmuştur. Ama yaşlanmak geciktirilebilir bir olgudur. Bu yüzden de hep farklı yollar ve genç kalmanın sırlarını ararız . Bu yazımda bundan biraz bahsedeceğim.

Çoğumuz, ameliyatsız gençleşmenin ve güzelleşmenin peşinde koşarız. Hayalimiz; zamana meydan okumak ve genç kalmaktır. Bunun ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ama yeni tıp ve gelişen teknoloji ile bunun sınırlarını bir nebze de olsun zorlayabiliyoruz. Tıp dünyası da uzun araştırmalar, deneyler ve çalışmalar sonunda ilk uygulamadan itibaren etkisini gözle görünür biçimde hissettiren ‘’sırrı’’ açıkladı. Altının hep göz kamaştırıcı ve dikkat çekici olduğunu hepimiz biliyoruz. işte bu sır altın iğne ile Secret fraksiyonel.

Haberin Devamı

Yurdumuzda da ünlü yıldızların, sanat ve iş yaşamında göz önünde bulunan simaların bu son yönteme rağbeti çok büyük. Ameliyatsız yapılan uygulama herhangi bir mevsim gözetmeksizin yapılabiliyor. Çevrenizdekilerin sizdeki güzelliği ve değişimi fark edeceği bir yöntem.

Birazda nasıl uygulandığından bahsedelim;

Üzerinde 25 minik iğneler bulunan bir tabaka cildinize temas ediyor. Cildin 3.5 mm altına inan bu iğneler çevresinden ve uçlarından yayılan radyo frekans dalgaları cilt altına iniyor. Azalan kollajen ve elastin cildin sarkmasına neden olur. Bu işlem bu lifleri harekete geçirip tekrar aktif hale gelmesini sağlıyor. Ayrıca iğneleri ile trombositler bu bölgeye giderek büyüme faktörü salgılıyor. Ciltteki kollajen ve elasten uyarılıyor ve ciltte var olan kırışıklık gözenek sarma akne skarı gibi cilt sorunlarına çözüm getiriyor.

Sadece yüzde değil çatlak tedavisinde akne izlerinde kırışıklık ve sarkık ciltlerde yüzdeki kılcal damarlarda, terleme (koltuk altı, avuç içi), aktif aknelerde kullanılabilen bir işlemdir.

İşlem sırasında ağrı kesici krem ile acı hissi minimuma indiriliyor. İşlem sonrasında sosyal çevrenize ve iş hayatınıza ara vermeden devam edebileceğiniz bir yöntem. Üstelik işlem 1-2 yıl etkisini göstermektedir. her mevsim uygulanabilir. Ciltte kızarıklı tahriş yapmadığından dolayı yaz aylarında bile rahat rahat korkmadan yapılabilecek bir yöntemdir.

Haberin Devamı

Eğer daha büyük bir etki görmek ve tedavinin uzun süre kalmasını istiyorsanız hepimizin ismine aşina olduğu ve çoğumuz için artık vazgeçilmezi olan PRP tedavisi ile etkisini artırabilirsiniz. Böyle altın dokunuşlarla genç bir cilde sahip olmanız ve fresh bir cilde kavuşmanız çok zor değil.

Dr Servet Terziler
Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu Kurulu Başkanı & Medikal
Estetik Hekimi

Facebook/drterziler
Twitter/drterziler
İnstagram/drterziler
Linkedin/drterziler

www.esteworld.com.tr