Kış Aylarına Damga Vuracak Yeni Trend: Postallar

Militarizm 2018-2019 kış sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor! Hem de bu sefer herkesin dolabında en az bir tane bulunan bir parça ile, evet doğru tahmin ettiniz: Postallar. Her parçanın kurtarıcısı haline gelen ‘kült’ bir parça olan postallar ile zamansız ve zahmetsiz şıklığın çemberine gireceksiniz.

Postallar bana göre değil diyorsanız bu kış fikriniz değişebilir. Her dönem giyilebilir bir parça olmasıyla dikkat çeken postallar günümüzde en çok tercih edilen modellerden birisi olsa da bu kış altın çağını yaşayacak gibi görünüyor. Yalnızca spor ve militarist giyim tarzının bir parçası olarak gördüğümüz postallar artık zamansız bir parça haline dönüşecek. Uzun paltolarınız ile uyum içinde kullanacağınız postallar ile şıklığın en yalın haline göz kırpmaya ne dersiniz?

Artık ‘Prenses’ Değilim!

Romantik etekler, uçuşan elbiseler tam bana göre diyorsanız postallar ile ters köşe bir etki yaratmanın tam zamanı. Feminen parçalar ve romantik giysileriniz ile kombinleyeceğiniz uzun, bağcıklı bir postal ile şaşırtıcı ve güçlü bir görünüm elde edebilirsiniz.

Konfordan Vazgeçemeyenlere!

Büyük bir metropol kentinde yaşıyorsanız rahatlık şıklığın birkaç adım önüne geçebilir. Hem şık olmak hem de konforunuzdan vazgeçmek istemiyorsanız zorlu kış günlerine yakışır bir tercih olarak postalları tercih edebilirsiniz. Fermuarlı, uzun ya da bilekte biten postal tercihi ile zahmetsiz şıklığa merhaba diyebileceksiniz.

Renkli Postallara Merhaba!

Postal botlar dendiğinde aklınıza yalnızca siyah renk geliyorsa bu esaretten kurtulmanın tam zamanı. Ünlü isimlerin tercihi ile birlikte öne çıkan renkli postal modelleri ile maskülen görünümüzü çılgın bir hale sokabilirsiniz. Siyah-beyaz bağcık detaylı ya da sarı,krem tonlarında tercih edeceğiniz bir postal ile kış aylarının kasvetli ruhunu ortadan kaldırmak mümkün. İhtiyacınız olan tek şey ise birazcık cesaret!

Haberin Devamı

Kış Aylarına Damga Vuracak Yeni Trend: PostallarKış Aylarına Damga Vuracak Yeni Trend: Postallar