Editörün Seçtikleri Kış aylarının gözdesi balkabağı

Kış aylarının gözdesi balkabağı

21.01.2015 - 10:04 | Son Güncellenme:

Gözalıcı rengi ve nefis tadıyla kış aylarını renklendiren balkabağı, farklı lezzet yorumlarıyla Divan Otelleri ve Restoranlarında misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Kış aylarının gözdesi balkabağı

26 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan “Balkabağı Günleri”nde, çorbanın yanı sıra başlangıç, ana yemek ve tatlı çeşitlerinde de bu yenilikçi lezzete yer veriliyor.

Farklı yemek ve tatlılara mükemmel birer malzeme veya eşlikçi olan balkabağı, 26 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında Divan Otelleri ve Restoranlarının özel menüsünde yer alıyor.

Divan şefleri tarafından özenle hazırlanan menüde; üzerinde kavrulmuş fındık ile servis edilen kremalı balkabağı çorbası, balkabaklı kiş Lorraine, tatlı ekşi balkabağı ratatouille eşliğinde tavada somon steak rosto ve anasonlu star krem sos &nar ile sunulan balkabaklı panna cotta gibi özgün lezzetler sunuluyor.

Yenilikçi lezzetleri ve şık sunumlarıyla Divan Otelleri ve Restoranlarının özel balkabağı menüsü, değişik tatlar deneyimlemek isteyenleri bekliyor.

Yazarlar