Editörün Seçtikleri Kışkırtıcı Feline görünümü

Kışkırtıcı Feline görünümü

21.11.2016 - 15:49 | Son Güncellenme:

Kışkırtıcı bakışlara sahip olmak için L’Oréal Paris Volume Million Lashes Feline Maskara ve L’Oréal Paris Superliner Black Velvet ile ortaya çıkan bakışlarınızı, L’Oréal Paris Brow Artist Maker ile elde ettiğiniz belirgin kaş görünümüyle tamamlayın.

Kışkırtıcı Feline görünümü

L’Oréal Paris, bu kış kadınlara hiç olmadığı kadar kışkırtıcı bir görünüm sunuyor. Etkileyici bakışları ön plana çıkaran Feline görünümü, L’Oréal Paris Volume Million Lashes Feline Maskara, L’Oréal Paris Superliner Black Velvet ve L’Oréal Paris Brow Artist Maker Kaş Kalemi ile uygulanıyor.

Haberin Devamı

Özel tasarlanan kadife görünümlü eğimli ucu ile cesur çizgiler sunan L’Oréal Paris Superliner Black Velvet’ı kullanan kadınlar, tek bir dokunuşla yoğun bir etki elde ediyor. Pratik uygulaması sayesinde eyeliner kullanımını kolaylaştıran L’Oréal Paris Superliner Black Velvet, kışkırtıcı bakışların ilk adımı oluyor.

İkinci adımda L’Oréal Paris Volume Million Lashes Feline Maskara ile kirpikler hiç olmadığı kadar kışkırtıcı bir görünüme kavuşuyor. Argan yağıyla zenginleştirilmiş yoğun siyah formüle sahip Feline maskara, millyonlarca kirpik etkisi veren özel fırçası ile kirpikleri tek tek ayırıyor ve en kısa kirpiklere bile dolgunluk kazandırıyor.

Kışkırtıcı Feline görünümü

Feline görünümü için bakışlara son dokunuşbelirgin kaşlar ile yapılıyor. L’Oréal Paris Brow Artist Maker pudramsı krem formülü ile boşlukları doldururken, eşsiz kabuki fırça ile şekillendirip, stil kazandırıyor. Brow Artist Maker ile zahmetsizce elde edilen belirgin, dolgun ve şekilli kaşlar görünümü tamamlıyor.

Haberin Devamı

L’Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir: “Kış mevsimin gelişi ile soğuyan havalar, makyaj trendlerinde de değişikliklere neden oluyor. Daha canlı ve çarpıcı renklerin tercih edildiği yaz makyajı, yerini daha koyu renklerin kullanıldığımakyaj uygulamalarına bırakıyor. Göz makyajının yoğun olarak tercih edildiği sonbahar/kış makyajında bu yıl, kışkırtıcı bakışların başrolde olduğu “Feline” görünümü dikkat çekiyor. Feline görünümünde yoğun kirpikler, cesur çizgiler ve belirgin kaşlar olmazsa olmazlar. Benim Feline görünümü için tercihim; L’Oréal Paris Volume Million Lashes Feline Maskara, L’Oréal Paris Superliner Black Velvet ve L’Oréal Paris Brow Artist Maker.” dedi.

Yazarlar