Malatya ‘Kışlar Soğuk Geçmesin' Projesi İle Öğrencilere Destek

‘Kışlar Soğuk Geçmesin' Projesi İle Öğrencilere Destek

06.01.2018 - 12:23 | Son Güncellenme:

.

‘Kışlar Soğuk Geçmesin Projesi İle Öğrencilere Destek

Malatya’da ‘Kışlar soğuk geçmesin’ projesi ile öğrencilere yardım yapıldı. Hayata Dokunuş Derneğinin her yıl gerçekleştirdiği ‘Kışlar soğuk geçmesin’ projesi kapsamında Şehit Okan Doğan İlkokulu ziyaret edildi.
Proje kapsamında toplam 15 okulun ziyaret edileceği belirtilirken toplam 60 çocuğa 60 farklı paket hediye edilecek. Okul Müdürü Cemal Ekim, Hayata Dokunuş Derneği Genel Başkan Ali Morel ve ekibine katkılarından dolayı plaket takdim etti.
Okul Müdürü Ekim, “Böyle bir zamanda gençlik heveslerine kapılmayıp da geleceğe, vatana ve millete faydalı olmak için çabalayan gençlik görmek onur ve mutluluk verici. Kötülüğe kötülük ile karşılık vermek çok kolaydır. İyiliğe iyilik ile karşılık vermek de kolaydır. Asıl zor olan kötülüğe iyilik ile karşılık vermektir. İşte orada maharet ve merhamet vardır. Her yola iyi niyetlerle çıkılır fakat pek azı başlandığı kadar iyi devam eder. Herkesin hayat telaşesine düşüp kapı komşusunu bile unuttuğu şu devirde hiç tanımadığı insanlara umut ve ışık olmak, herkesin omuzlarında taşıyacağı onurlu bir iş değildir. Siz merhametli gençlere bu mukaddes yolda başarılar diler, vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür eder ve şükranlarımı sunarım” diye konuştu.