Gündem Kısmetse Olur'da gelinler evinde sinirler geriliyor! (1 Mart 2017)

Kısmetse Olur'da gelinler evinde sinirler geriliyor! (1 Mart 2017)

01.03.2017 - 08:12 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur 371. bölümü ile ekrana gelecek. Kanal D'de ekrana gelen sevilen program Kısmetse Olur'da gelin adayları arasındaki rekabet kızışıyor. Yağmur ve Farima'nın Onur'a karşı hislerini itiraf etmeleri ortalığın karışmasına neden olacak.

Kısmetse Olurda gelinler evinde sinirler geriliyor (1 Mart 2017)

Kısmetse Olur 2 Mart Perşembe yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında,Aycan'la yollarını ayırdıklarını söyleyen Onur, evde ona ait eşyaları topluyor. Aycan'la anılarını toplarken gözyaşlarına boğulan Onur'u arkadaşları teselli ediyor!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanından gelinler evinde ortalık karışıyor. Onur ve Farima yakınlaşmasından sonra Yağmur da Onur'a karşı olan duygularını açığa çıkardı. Farima ile rekabete giren Yağmur, Onur'u etkilemek için ne yapacak? Onur, Farima ve Yağmur arasında mı kalacak yoksa ikisinden birini mi seçecek? Didem ise bu konuda Yağmur'un yanında yer alıp onu Farima'ya karşı daha da kışkırtıyor.

Öte yandan Kemal ve İlkay arasında tartışma çıkıyor. Önceki bölümde, İlkay'ı saksıya benzeten ve onunla ilgili olumsuz yorumlar yapan Kemal, İlkay'ın tepkisiyle karşı karşıya kalıyor.

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 371. BÖLÜM FRAGMANI