Gündem Kısmetse Olur'da neler oluyor? Akın'dan Farima itirafı!

Kısmetse Olur'da neler oluyor? Akın'dan Farima itirafı!

19.04.2017 - 12:41 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur 410. yeni bölüm fragmaı yayınlandı! Akın, Farima ile ilgili kararını veriyor ve ona bir adım atıyor ancak Farima herkesi şok eden bir tepki veriyor! Peki Akın şimdi ne yapacak? Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Akın tarafından reddedilen ve gözyaşlarına boğulan Rabia, duygularıyla oynandığını söylüyor.

Kısmetse Olurda neler oluyor Akından Farima itirafı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 20 Nisan Perşembe 410. Yeni Bölüm Fragmanında Akın, Farima ile ilgili kararını veriyor ve ona bir adım atıyor ancak Farima herkesi şok eden bir tepki veriyor! Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Akın tarafından reddedilen ve gözyaşlarına boğulan Rabia, duygularıyla oynandığını söylüyor. Akın ise, onun duygularıyla asla oynamadığını sürekli ağlamasını da yersiz bulduğunu ifade ediyor. Akın, Farima'yla ilgili düşüncelerinin artık oturduğunu ve netleştiğini itiraf ediyor. Bu sözler karşısında ise Farima ters köşe yaparak "İki günde mi?" şeklinde cevap veriyor. Akın ve Farima arasında olan bu konuşma onların bir yola çıkmasına engel olacak mı?

Haberin Devamı

Öte yandan İlkay da Akın'a karşı cephe alıyor. Ona güvensizlik duyduğunu ve bu durum düzelene kadar da arkadaşlık yapmayacağını söylüyor...

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

Kısmetse Olur'da Akın ve Rabia tartışması farklı bir boyuta doğru gitmeye başladı. Melis İlkay'la yakınlaşmaya başladıktan sonra Akın'ın her ikisine birden mesafe koyduğunu söyledi. Rabia ile yeniden karşı karşıya gelen Akın ise tüm söylentileri kulak arkası edip onunla konuşmaya karar verdi. Akın, Rabia'ya arkadaş kalmak istediğini ve diğer türlü olursa zorlanacaklarını söyledi. Akın'ın bu sözlerinden sonra ağlamaya başlayan Rabia, ona ümit verdiğini sonrada vazgeçtiğini söyledi.

Didem ve Adnan'ın Farima ile Akın'ın arasını yapma çalışmaları ise Melis'i rahatsız etti. Melis, bir zamanlar Didem'in Farima'yı kıskandığını hatırlatarak, şimdi neden ona böyle bir şey yapmaya çalıştığını sorguladı.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 410. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur’da gongun ne zaman çalacağı merakla beklenirken, gerilim dolu bir eleme gecesi daha sona erdi. Haftanın finali bölümünde Kemal ve Melis arasında büyük bir tartışma çıktı. Kemal, Melis’in sürekli şov yaptığını ve bu uğurda kendisini de kullandığını ifade edince evde gerilim tırmandı. Tartışma anında ise Adnan’ın Kemal’i sakinleştirip Melis’i sorgulaması farklı tartışmalara da zemin hazırladı. Melis, Adnan’ın Kemal’i desteklediğini ve onun yanında olduğunu düşündüğünü söyledi. Melis ve Kemal arasındaki tartışma evdeki diğer adayları da olumsuz etkiledi.

Haftanın birincileri Adnan ve Tuğçe

Bu haftanın birincileri ise halkın oylarıyla Adnan ve Tuğçe olmuştu. Birinciler açıklandıktan sonra ise tüm adaylar oylamaya gitti. Bu hafta evden ayrılacak aday belirlenecekti. Adaylar tek tek evden elenmesini istediği adayı belirlemek üzere oylama yaptı. Yapılan oylama sonucu ise elenmesi yönünde en çok adı yazılan aday gelinler evinden Yağmur, damatlar evinden ise Kemal oldu.

Kemal mi elendi, Yağmur mu?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’da yapılan oylama sonucu Kemal ve Yağmur ayağa kalkan isimler olmuştu. Hangi adayın veda edeceği ise zarftan çıkacak olan karara bağlıydı. Birinci olan isim evini koruyabilecek miydi? Seda Akgül merakla beklenen zarfı açtı. Zarftan çıkan kararla herkes büyük bir şok yaşadı. Karara göre bu hafta iki aday birden eve veda edecekti. Bu durumda Yağmur ve Kemal eve veda eden adaylar oldu.