Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Halk oylaması sonucu

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Halk oylaması sonucu

05.06.2016 - 13:25 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen yarışması Kısmetse Olur'da eleme heyecanı dün yaşandı. Merak edilen soru Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusu olmuştu. Kısmetse Olur'da elenen isim Tankut Denker olurken hediyeyi kazanan ise Nur Erkoç oldu. İşte tüm detaylar...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Halk oylaması sonucu

Kısmetse Olur 4 Haziran 2016'da yayınlanan bölümde; Halk oylaması sonucunda gelin ve damat adaylarından haftanın birincileri kimler oldu? Halk oylaması gecesinde neler yaşandı? ? Nur ile Melis'in tartışması kavgaya dönüşüyor. Melis'in suçlamalarıyla tırmanan gerilim yerini kavgaya bırakıyor. Hazal ile Emre arasındaki gerginlik tartışmaya dönüşüyor. Emre ve Hazal yaşadıkları tartışma sonrası nasıl bir tavır sergileyecek? Diğer yandan en çok merak edilenler arasında Kısmetse Olur'da dün akşam kim elendi? sorusu oldu. İşte tüm detaylar linkimizde...

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİR? YENİ GELEN DAMAT ADAYI KİM?

Kısmetse Olur elemesinde geçtiğimiz hafta eski sisteme dönülmesiyle artık her hafta evden hem damatlar evinden hem de gelinler evinden bir kişi ayrılıyor. Ayrılan yarışmacıların yerine yine iki yeni isim geliyor. Kısmetse Olur 'da bu hafta hem gelinler hem damatlar evinden eleme oldu. Eve veda edenlerden birisinin damat adayı Tankut Denker oldu. Tankutun elenmesi ile Daniella şoka girdi.

Kısmetse Olur evinde geçen hafta Semih Kurtulmuş ve Ayça Beğen Ekin'in elenmesinden sonra bu hafta da sürpriz isim evden ayrıldı. 35. hafta elemelerinde yine heyecan dorukta idi. Evden gidecek olan isim bu hafta sadece 1 kişi oldu. Haftanın birincileri en çok oyu alan Nur Erkoç ile Eser West olurken, 10 bin liralık çeki Nur kazanınca gelinler evi korumaya girdi. Bu nedenle evden gidecek isim damatlar evinden Tankut Denker oldu. Tankut'un elenmesi ile Danilela adeta şoka girdi 35. haftada eve veda eden isim olan Tankut Denker geçen haftada flört ettiği Daniela ile birlikte SMS birinci olmuştu. Haliyle bu hafta elenmesi beklenmedik bir gelişme olarak değerlendirildi.

Haberin Devamı

Seda Akgül kimdir?

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Halk oylaması sonucu

Seda Akgül (d. 17 Haziran 1971, Ankara), Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir. 2016 yılında Avram Habib ile evlendi.