Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

14.02.2016 - 12:34 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı “Kısmetse Olur” isimli reality şov programında yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. Gelin adaylardan Nur elenmekten kurtulurken, damat adaylarından Boğaçhan haftanın elenen ismi oldu.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelen Kısmetse Olur'un 14 Şubat 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde kim elendi belli oldu.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 'da SMS oylaması sonucunda haftanın birincileri Ayça Beğen ile Semih Kurtulmuş oldu. Haliyle Ayça ve Semih'in isimleri Kısmetse Olur elemesinde yazılamadı. Eleme akşamı ise Ceyda ve Eser yarışmacı arkadaşları tarafından koruma altına alınan isimlerdi.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı saat 22.15'deki eleme gecesinde verildi. Kısmetse Olur evine yeni katılan Boğaçhan Tuzcu'nun eleneceği iddiaları doğru çıktı.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Boğaçhan oldu.

Eleme sistemi nedeniyle gelin adayları arasında ismi en çok yazılan Nur dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı gelinler evinden Ayça'nın kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.

Haberin Devamı

Boğaçhan'ın elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Bedirhan Akdağ oldu.

BOĞAÇHAN TUZCU KİMDİR?

31 Ocak günü yapılan elemeden sonra Kısmetse Olur'a katılan damat adayı Boğaçhan Tuzcu kimdir ve aslen nerelidir?

Boğaçhan Tuzcu Marmaris'ten yarışmaya katıldı. 24 yaşında olan Boğaçhan Tuzcu çanta üzerine bir butik sahibi...

Anne ve babası ayrı olan Boğaçhan Tuzcu, zaman zaman Bodrum'da yaşıyor. Aslen Rizeli olan Boğaçhan Tuzcu, aynı zamanda aşçılık eğitimi almış.

KISMETSE OLUR'UN YENİ DAMAT ADAYI BEDİRHAN KİMDİR?

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 14 Şubat 2016 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde elenen ve eve yeni girecek olan isim belli oldu.

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Boğaçhan olurken elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Bedirhan Akdağ oldu.

Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Bedirhan gelin adayları tarafından çılgın ve ukala olarak değerlendirildi.

25 yaşında olduğunu belirten Bedirhan, yaşam koçluğu yapıyor ve Bursa'da yaşıyor.

Kısmetse Olur yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 12.45’de, büyük finali ile her cumartesi saat 23.30’da Kanal D’de..

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi